bilmezmiyim
------
sormana gerek yok anında kendini ele verdi zaten@Bully soralım bakalım sen kurtarır mısın?
bilmezmiyim
sormana gerek yok anında kendini ele verdi zaten@Bully soralım bakalım sen kurtarır mısın?
teşekürler ama benim şansdan çok darbe yapmaya ihtiyacım var demokratik yollardan @Dosi engelini aşmam mümkün değil
Sende karar ver, sana karşı iyimiyim değil miyim?halk kim biri @Bully biri @Yakamoz-Asi biride @12.Adam bunlarmı beni kurtaracakben bunları görünce tüm tehlikelere rağmen @Dosi ye sığınıyorum , böyle halk düşman başına
Yöneticilerin kararları ile oluyor o işforum halkı kazanırsan oyları alırsın kardeşlik
halk kim biri @Bully biri @Yakamoz-Asi biride @12.Adam bunlarmı beni kurtaracakben bunları görünce tüm tehlikelere rağmen @Dosi ye sığınıyorum , böyle halk düşman başına
Şimdi okudum tüm oyları tek tek. Hesap kitap işlerinde sıra.Saygıdeğer Adminimiz sonuçları tek tek inceliyor kanımca@bazinga
Şimdi okudum tüm oyları tek tek. Hesap kitap işlerinde sıra.
Bende hamur işine girişiyorum şimdi. Meşgul olacağım. İyi o ara hesaplarsınŞimdi okudum tüm oyları tek tek. Hesap kitap işlerinde sıra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?