İlkin kim ? 😂
İlkin kim ? 😂
Sağol kardeşim gelecek final senin 😉Tebrikler @Alemdar 😊
Ama ben Raci'den bekliyordum 😂😂 Sağol kardeşim
Teşekkür ederim kardeşim, vazgeçmemek bizim kanımızda varAzmettin ve başardın @Alemdar tebrik ederim 😎
Sağol kardeşim darısı sana 🧿
Sen yine etiket alamamışsın. Ben kazandım sonra 1 gün platforma giremedim 😅😅😅
Niye ? 😂Sen yine etiket alamamışsın. Ben kazandım sonra 1 gün platforma giremedim 😅😅😅
Kendisine ayrıca ilettim. Yapar herhalde
Sorma ne eziyet yapılmıştı sanaSen yine etiket alamamışsın. Ben kazandım sonra 1 gün platforma giremedim 😅😅😅
Etiketi verirken admin nasıl bir hata yaptıysa foruma girişi engellenmişti, baya uğraştık düzeltene kadarNiye ? 😂
O zaman bu bir bilmem ne tarihli Hobbit Operasyonu idi 😂Kendisine ayrıca ilettim. Yapar herhalde
Sorma ne eziyet yapılmıştı sanaçok bekleyenlerin hali böyle oluyor
Etiketi verirken admin nasıl bir hata yaptıysa foruma girişi engellenmişti, baya uğraştık düzeltene kadar
Evet ben yaptım. Konuşma gücümü kullandım. Sağ olsun kırmadılar. 😂😂😂O zaman bu bir bilmem ne tarihli Hobbit Operasyonu idi 😂
Oğlum kendi ayın üyesi konumda bile gır gır şamata yaptık 😂 Helal olsun bize bir kaç kişi eksik hepsi gelse kırılırız 😂Evet ben yaptım. Konuşma gücümü kullandım. Sağ olsun kırmadılar. 😂😂😂
Ablacığım abimle ben üç Temmuz görmüş üyeleriz, direnmeyi çok iyi biliriz.@The_Erinch ve @12.Adam öncelikle ikinizi de tebrik ediyorum arkadaşlar sonuna kadar direndiniz bir daha ki aylarda birinizin açtığı konular ve yaptığı etkinlikler, birinizinde yaptığı yorumlar umarım göz ardı edilmeyecektir
@Alemdar kardeşim tebrik ederim
Ve @Dosi cim emeğine sağlık canım
Sağol kardeşim 🌸@The_Erinch ve @12.Adam öncelikle ikinizi de tebrik ediyorum arkadaşlar sonuna kadar direndiniz bir daha ki aylarda birinizin açtığı konular ve yaptığı etkinlikler, birinizinde yaptığı yorumlar umarım göz ardı edilmeyecektir
@Alemdar kardeşim tebrik ederim
Ve @Dosi cim emeğine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?