2024 Kasım Ayının En Favori Üyesi - Royal Highness

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
115,068
Puanı
1,060
"Ayın En Favori Üyesi" final turunda 3 finalistimiz arasında en çok oyu alan @Royal Highness , 2024 Kasım Ayının En Favori Üyesi seçildi.
Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Etiketin @bazinga tarafından verilecektir.

Final oylamasına kalan @Hobbit ve @Angelica ‘yı kutluyoruz.

Not:
Ayın en favori üyesi seçilen diğer 5 ay aday olamayacak fakat 5 aylık aradan sonra tekrar aday olma şansı olacaktır.

5 ay sonra kim öle kim kala Allah bilir. :A

Peki 5 ay sonra kimler katılıyor, yeni üyelermi, 5 aydan kadar üye olabilecek varmı bu 5 aday hariç
sen iyice yanlış anlamışsın.
Yönetici, o ay ceza alanlar ve son 5 ay içinde kazanalar harici herkes katılıyor :A

Yani kısacası Aylık en çok mesaj yazan 50 üyeden 10 tane falan aday olamıyor. 40 kişi içinde en çok mesaj yazan 8 kişiyi alıyoruz. Aynı isimler hep ilk 8’de olduğun için kazandıklarında 5 ay kuralı nedeni ile yeni isimlere şans doğuyor

• Beğendim
Reactions: Royal Highness
Dostum, ilk başlattıklarında arka arkaya 2 kere aldığım için insanlar homurdanmaya başlamışdı.. Sonra kurallar değişti.

Aslında iyi oldu.. Yeni ve farklı isimlerin alması güzel oluyor... Herzaman yenileri destekliyorum.

@Royal Highness Tebrikler canım.
Sofrada yerin hazır .

@Yakamoz-Asi gömüsünü çıkarmış, @RüzgarGülü ile hazırlıklara başladık, kafamıza hunilerimizi takıp, viski bardaklarımızla geliyoruz 🤣🤣🤣

Diğer yarışan @Angelica ve diğer adayıda tebrik ederim.

@Royal Highness tebrik ediyorum çok sevindim adına :D

bana oy veren herkese çok tşk ediyorum @Hobbit rakibim tebrik ederim güzel yarıştık :D
@Dosi kız 5 ay ne o nerden çıktı :A
------

tebrikler @Royal Highness hakettin :X

ama o totosu yere yakın @Hobbit e ve melek yüzlü şeytan @Angelica ya dikkat et, ümüğünü sıkıverirler uyurken bu kıskançlar :A:A

d0306d3ba4c53f0972b55f34f3017d14.jpg
------

Dostum, ilk başlattıklarında arka arkaya 2 kere aldığım için insanlar homurdanmaya başlamışdı.. Sonra kurallar değişti.

Aslında iyi oldu.. Yeni ve farklı isimlerin alması güzel oluyor... Herzaman yenileri destekliyorum.

@Royal Highness Tebrikler canım.
Sofrada yerin hazır .

@Yakamoz-Asi gömüsünü çıkarmış, @RüzgarGülü ile hazırlıklara başladık, kafamıza hunilerimizi takıp, viski bardaklarımızla geliyoruz 🤣🤣🤣

Diğer yarışan @Angelica ve diğer adayıda tebrik ederim.

@Royal Highness Tebrik ederim :Z Aylardır sabırla bekledin bugünü. Finalde rakiplerine oy verdin. Bugünün geleceğini hepimiz biliyorduk zaten, hak ettin ve kazandın :A

@Angelica @Hobbit sizleri de tebrik ederim final başarınızdan ötürü :D

Emeklerine sağlık :Z @Dosi

Öncelikle finale kalan diğer ikiliyi @Angelica ve @Hobbit i kutluyorum :love1:

Tebrikler canım @Royal Highness :oley:

Ve emeğine sağlık @Dosi cim 😉

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim sevipte oy vermeniz benim için en değerli şeydi sizi çok seviyorum :D
------

Tebrikler @Royal Highness kardeşim :):)

Finale kalan @Hobbit ve @Angelica kardeşlerimi de kutluyorum. 🙂

darısı @tekin kardeşimin başına

Çok teşekür ederim :D

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Angelica
Başlarım Gökberkine :A
Sonra deme beni sohbete çağırmıyorsunuz. Varlığın ve yokluğun belli değil artık :A

:AAma ama ne yapayım çok yakışıklı çokkkkk ondan kopup gelebilsem buraya
Baksana şunaaa Zeynoooooooo:A
------

@Dosi tmm tmm kaldırdım :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi