Ne mutlu sana.Allah affetsin çok güldüm ya gece gece buna. 😂😂 Ahahaha.
Ne mutlu sana.Allah affetsin çok güldüm ya gece gece buna. 😂😂 Ahahaha.
Kim? 😅👀Bilmem düṣünüyordur belki de
Kafayı çekmiştir gene. Ayık gezmeyi sevmiyor.Ben niye açayım @RüzgarGülü iddaa konusu düṣünüyordu o açar
Konuya enerji desem ne anlaşılır bugün?Kim? 😅👀
Açık değil mi zaten. 😂 Kaşla göz arasında yarışmada da sevmediğim şarkıyı dereye yolladık. Değme keyfime. 🤪😂 Sende finaldesin. Üst akıl çalışıyor. 😂😂😂Ben niye açayım @RüzgarGülü iddaa konusu düṣünüyordu o açar
Yok bu farklı olacak.Açık değil mi zaten. 😂 Kaşla göz arasında yarışmada da sevmediğim şarkıyı dereye yolladık. Değme keyfime. 🤪😂 Sende finaldesin. Üst akıl çalışıyor. 😂😂😂
Açık değil mi zaten. 😂 Kaşla göz arasında yarışmada da sevmediğim şarkıyı dereye yolladık. Değme keyfime. 🤪😂 Sende finaldesin. Üst akıl çalışıyor. 😂😂😂
Kafayı çekmiştir gene. Ayık gezmeyi sevmiyor.
Bekliyorum o zaman. 😅Yok bu farklı olacak.
Olur inşallah ne diyelim.Finaldeyiz ama kazanmadık.
Hangi ṣarkı o?
Mission Completed.Konuya enerji desem ne anlaşılır bugün?
Yine 6
lBekliyorum o zaman. 😅
Olur inşallah ne diyelim.
Hangisinin olduğunu söyleyemem kurallar var. 😅
------
Mission Completed.
Neemiş 😂Pusu atın konuya çıkmayın
Pusu atın konuya çıkmayın
Bilmem ki neymişNeemiş 😂
Beni çözmene gerek yok. Ben dedim.Az çok çözdüm zaten oy verenleri sıkıntı yok.
Finalistlerden @Angelica ve @Royal Highness ‘in bir tane bile mesajı yok. Bunlar hepsi bir kenara yazılıyor
@Yakamoz-Asi
Beni çözmene gerek yok. Ben dedim.
Bu akşam 21.30'dan sonra foruma giremedim ve tesadüfe bak ki konu da tam o zaman açılmışFinalistlerden @Angelica ve @Royal Highness ‘in bir tane bile mesajı yok. Bunlar hepsi bir kenara yazılıyor
@Yakamoz-Asi
Arada bi 10 dakika vardı ayrıca döndüğünde nerdeyse 1 saat oldu. Yinede gelmedin konuyaOyumu Ekim ayında açık ara mesaj şampiyonu olan @Yakamoz-Asi'ye verdim
------
Bu akşam 21.30'dan sonra foruma giremedim ve tesadüfe bak ki konu da tam o zaman açılmış