Bende yoruldum sjajjsjjs bugün malum başka durumlar vardı.
6’dan beri ayaktayım
Bu oylama tarihe geçer
Bende yoruldum sjajjsjjs bugün malum başka durumlar vardı.
6’dan beri ayaktayım
@Sherlock gelseydi epik bir yazı yazardı.Bu oylama tarihe geçer
Ben kuşların yenilişi sonrası kaçırdım muhabbeti ya. 😅😅
Her şey sizin için@Dosi kendini çok yıpratiyor. Saçını süpürge etmiş. Helal olsun diyeyim sonra da geçmiş olsun
Keyif alabiliiyorsan ne güzel. Neyse demek istediklerim vardı ama zaman yetmez eline sağlıkHer şey sizin için
Ben keyif gezisi yaptım bugün aslında
Umarım yıllık gibi içine şike karışmazBu oylama tarihe geçer
Ne demek. Matematiksel çalışıyoruz burada. Her şey hesaplı 😅😅 Olasılık/Oran/Orantı bunlar bizim işimiz. 😂Baya iyi sohbet oldu ama
Bu arada oyun için teșekkür ederim.
Olumlu şeylerse yaz ama beni eleştireceksen içinde kalsınKeyif alabiliiyorsan ne güzel. Neyse demek istediklerim vardı ama zaman yetmez eline sağlık
Ne demek. Matematiksel çalışıyoruz burada. Her şey hesaplı 😅😅 Olasılık/Oran/Orantı bunlar bizim işimiz. 😂
Aaaa, eleştiriye gelemeyen dosi yapmışlar 👀😂Olumlu şeylerse yaz ama beni eleştireceksen içinde kalsın
Kesinlikle, bu arada konu nerede?Valla onu fark ettim. Seni aslında iddaa team'e almak gerek @RüzgarGülü @12.Adam
Neşem yerinde. Limon sıkılsın istememAaaa, eleştiriye gelemeyen dosi yapmışlar 👀😂
Balık mısın sen?Neşem yerinde. Limon sıkılsın istemem
Beni anlayamazsın. Bir anda bitiveririm. Mesela sana oy attığım için adını yazdım, mosi diyor ki oylama sonucu değişmedi 😂Valla onu fark ettim. Seni aslında iddaa team'e almak gerek @RüzgarGülü @12.Adam
EvetHangisi? @RüzgarGülü 'nün dediği konu mu?
Neyini düşünüyorsun aç işteBilmem düṣünüyordur belki de
Allah affetsin çok güldüm ya gece gece buna. 😂😂 Ahahaha.Balık mısın sen?