Yanıtlamayacak, yanıtlarsa adam madam değilim.Hangisi o?
------
Vallahi temiz 🧼 temiz 🧽Video temiz demi @Bully @Yakamoz-Asi ? Arkadaş bu konuda sabıkalıda
Yanıtlamayacak, yanıtlarsa adam madam değilim.Hangisi o?
Vallahi temiz 🧼 temiz 🧽Video temiz demi @Bully @Yakamoz-Asi ? Arkadaş bu konuda sabıkalıda
Video temiz sorun yok merak etmeVideo temiz demi @Bully @Yakamoz-Asi ? Arkadaş bu konuda sabıkalıda
Travmatik değil ama yaşattılar birşeyler yada öyle düşündüler hey gidi günler hey. Şu anasayfa sohbet gelsin ya foruma Cokzeldi herşeyAnlat bakayım Travmatik olaylar mı yaşadın?
Hem dövüyor, hem seviyor.Video temiz sorun yok merak etme
@cehennetHangisi o?
ne dedinYanıtlamayacak, yanıtlarsa adam madam değilim.
------
Vallahi temiz 🧼 temiz 🧽
Tövbe bismillah gerçek mi bu? 👀👀Bu forumda kadın üye olarak takılmış olan eski erkek üyeleri düşününce şaşırmam
Artık adam madam değilsin. İstifa etmek de bir onurdur 😅😅😅Okudun ya.
Gerçek gerçekTövbe bismillah gerçek mi bu? 👀👀
Video temiz demi @Bully @Yakamoz-Asi ? Arkadaş bu konuda sabıkalıda
Etmiyorum kardeşim , gel indir tahtımdan.Artık adam madam değilsin. İstifa etmek de bir onurdur 😅😅😅
Daha yeni başladıkParmaklarım bitik sohbetten
Daha yeni başladık
Bende yoruldum sjajjsjjs bugün malum başka durumlar vardı.Parmaklarım bitik sohbetten
Hey gidi Tolsto bee. Girmiyor şimdi. 😞Gerçek gerçek
Ben favori üyeykende çözmüştüm
Arkadaş hiç bir şey olmamış gibi devam etti forumda takılmaya
İşi ustalıkla yapınca bazen sadece bilirsin ama bir şey yapamazsın. Bir başka arkadaş çok kurnazdı ama ben ve Tols arkadaşımız ile üstün dedektiflik ile olayı çözmüştük
Daha neler neler varda diyemiyorum
13.adam olEtmiyorum kardeşim , gel indir tahtımdan.
Ooooo kavruk mu bayılırım.Sen GD izlerken biz sohbeti koyulaṣtırdık
Ben kuşların yenilişi sonrası kaçırdım muhabbeti ya. 😅😅Sen GD izlerken biz sohbeti koyulaṣtırdık