Forumun biraz aklı varsa ilkte daha kazanırsın zaten.Can Serhat'ım yaBeni çoookk mutlu ettin inşallah ilk adaylığımda zafere ulaşıyoruz
Emin adımlarla şampiyonluğa.
Forumun biraz aklı varsa ilkte daha kazanırsın zaten.Can Serhat'ım yaBeni çoookk mutlu ettin inşallah ilk adaylığımda zafere ulaşıyoruz
Bu sefer cikolatalar benden viskiler @The_Erinch den olsun anlaşalım
Ayıkken forum çok ciddi geliyor böyle daha iyiMazotu fazla kaçırmışsın bu halde neden foruma giriyorsun ?
Anladım bu kadar açık etme.
Bu sefer cikolatalar benden viskiler @The_Erinch den olsun anlaşalım
------
Ayıkken forum çok ciddi geliyor böyle daha iyi
Sana helal olsun senin zaferin en anlamlı zaferdi zatenİlk adaylığımda ben kazanmıştım bazı kulislere rağmen ve de… neyse ve de’nin devamı sana taş atmak olur frenleyeyim
Kafalar hıgh tabiForumun biraz aklı varsa ilkte daha kazanırsın zaten.
Emin adımlarla şampiyonluğa.
Sanki haçlı seferleri başlamış ilk savaşta kimse ölmeden düşman ülkeyi fethesmissin gibi kulislere rağmen diyorİlk adaylığımda ben kazanmıştım bazı kulislere rağmen ve de… neyse ve de’nin devamı sana taş atmak olur frenleyeyim
Hardcore@Dosi ve ben birazcık detaycı ve ayrıntıcıyızdırKorkmaya gerek yok canım
Ama hızlı girdim tabii mevzuya biraz daha alıştıra alıştıra gideydim iyiydi artık @RüzgarGülü nün gözünde çok tehlikeliyim
------
Bir daha da etkinlik önerirsem sana
Neyse ben bugün bu uğraştırıcı konuları açtım. Çok çene çaldım ve yoruldumSana helal olsun senin zaferin en anlamlı zaferdi zatenBen kazanırsam o kadar anlamlı olmayacak tabii kiYine de inşallah kazanırım
O zamanlar burda olsaydın daha beterini sanırdınKafalar hıgh tabi
Sanki haçlı seferleri başlamış ilk savaşta kimse ölmeden düşman ülkeyi fethesmissin gibi kulislere rağmen diyor
Kullanmadım hiç.Kafalar hıgh tabi
Sanki haçlı seferleri başlamış ilk savaşta kimse ölmeden düşman ülkeyi fethesmissin gibi kulislere rağmen diyor
Ahh ahh dert de öyle birşey işte herkes kendindekini en büyük sanıyor derdini. Neyse geçmiş olsun Dosi Hanım zaferle sonuçlanmış ona sevindim.Neyse ben bugün bu uğraştırıcı konuları açtım. Çok çene çaldım ve yoruldum
Konu artık size emanet.
Benden bu kadar
İyi geceler (biraz daha dolanırım)
------
O zamanlar burda olsaydın daha beterini sanırdın
Aynen sen sınırları çok zorladın bugün dinlen bakalımNeyse ben bugün bu uğraştırıcı konuları açtım. Çok çene çaldım ve yoruldum
Konu artık size emanet.
Benden bu kadar
İyi geceler (biraz daha dolanırım)
------
O zamanlar burda olsaydın daha beterini sanırdın
Neyi hardcore ki o ne demek ki öyle bana diyor birde mazotcuHardcore
Derin Futbol da açık önümdeHardcore
Herşeyi de merak etme bana benzemeNeyi hardcore ki o ne demek ki öyle bana diyor birde mazotcu
Kavgayı gördün mü ?Derin Futbol da açık önümde
Konu neydi çok takip edemedim foruma odaklanmaktanHerşeyi de merak etme bana benzeme
Kavgayı gördün mü ?
Forum dünyası olarak çok büyük dertler vardı tabi ama çıkış yaptığımız an bir iğne deliği kadar bile değilAhh ahh dert de öyle birşey işte herkes kendindekini en büyük sanıyor derdini. Neyse geçmiş olsun Dosi Hanım zaferle sonuçlanmış ona sevindim.
Gs transferle ilgili sözümü kesme konusu Ahmet ile Ertem arasındaKonu neydi çok takip edemedim foruma odaklanmaktan
Cevaa vardı eskiden @cevaa bulamadım şimdi ah o olsaydı var yaHerşeyi de merak etme bana benzeme
Kavgayı gördün mü ?
Nerden aklına geldi şimdi bu ? Hiç muhabbetim olmadı.Cevaa vardı eskiden @cevaa bulamadım şimdi ah o olsaydı var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?