RüzgarGülü
Favori Üye
Yapma. Geri alabilsem keşke. Çikolata versin bariYok sana viski 🤣🤣🤣
------
Favori üye yazıyor ya bende onun için dedim alakaya maydonoz işteNe alaka ?
Yapma. Geri alabilsem keşke. Çikolata versin bariYok sana viski 🤣🤣🤣
Favori üye yazıyor ya bende onun için dedim alakaya maydonoz işteNe alaka ?
Tahmin etmiştim ama dile getirmen harika olduAldığın uyarı aday olmana engel
yok, sana özel yaptık bir şeyler, yoksa genelde yenileri sona atıyorum ben debazende rast gele değiştiriyorum
@Bully korkutmuşsunAyrıntılara çok önem veriyormussun burdan onu anladık
Oy vermesem düşman bile olabilirdin sanki onlar nasıl inceleme aklımızı aldın ilk sıra son sıra
Korkmadım sadece çok takmaya gerek yok hayat Matrix 1 ve 0 dan ibaret
Abi takılıyorum canın saolsun senin
Sus çaktırma bende oy vermedim 🤣🤭🤣🤭Yapma. Geri alabilsem keşke. Çikolata versin bari
------
Favori üye yazıyor ya bende onun için dedim alakaya maydonoz işte
Farkında değil bence. Sabahın 7 sinde girer o şimdi uykulu uykulu anlamaz diyecem de yaşlı kurt hemen anlar 🐺Sus çaktırma bende oy vermedim 🤣🤭🤣🤭
İkimizide Alplere gömebilir 🤫
Ayrıntılara çok önem veriyormussun burdan onu anladık
Oy vermesem düşman bile olabilirdin sanki onlar nasıl inceleme aklımızı aldın ilk sıra son sıra
@Dosi ve ben birazcık detaycı ve ayrıntıcıyızdır
Bir daha da etkinlik önerirsem sanaSus çaktırma bende oy vermedim 🤣🤭🤣🤭
İkimizide Alplere gömebilir 🤫
finale çıkarsan ve oy vereceği isim başkası olunca çekinip belirtmez@Dosi ve ben birazcık detaycı ve ayrıntıcıyızdırKorkmaya gerek yok canım
Ama hızlı girdim tabii mevzuya biraz daha alıştıra alıştıra gideydim iyiydi artık @RüzgarGülü nün gözünde çok tehlikeliyim
Korkarım ben herşeyden ama en çok kadınlardan@Dosi ve ben birazcık detaycı ve ayrıntıcıyızdırKorkmaya gerek yok canım
Ama hızlı girdim tabii mevzuya biraz daha alıştıra alıştıra gideydim iyiydi artık @RüzgarGülü nün gözünde çok tehlikeliyim
Biran dosi nin yorumu sandım laaGızzzz benimmm etiket listem sürekli değişiyor... Zaten birde millet sürekli isim değişiyor..
Açık net anlaşılır yazarım ben her zaman sorun yokfinale çıkarsan ve oy vereceği isim başkası olunca çekinip belirtmez
Birde kendimi alıntı edip @Bully sana yazdığımı sanmam 🤭🤭🤭🤭Biran dosi nin yorumu sandım laa
Birde Gızzz diye başlamışım 🤣🤣🤣🤣
Bu arada sonradan aktif olanları yada forumda adını çok gördüklerimi sonradan eklemeye çalışıyorum ben etiket listesine ama gerçekten isim değiştirenler çok.
O zaman bana oy vermediğini anlamış olurum @RüzgarGülü nünfinale çıkarsan ve oy vereceği isim başkası olunca çekinip belirtmez
Laaaa ooo soba borusunda frank saklayan adam.. Sabah viskisi içer bakar o şimdi 🤣😂Farkında değil bence. Sabahın 7 sinde girer o şimdi uykulu uykulu anlamaz diyecem de yaşlı kurt hemen anlar 🐺
Benim bahanemde bu olacaktırÇok kötü bir denk gelişti sebebini açıklamıştım.. Sen kıymazsın bana..
Kadınlardan korkmamak mümkün müKorkarım ben herşeyden ama en çok kadınlardan
İşte sürekli Dosi’den biliniyor her şey. Bu siteminide benden bildi@Dosi ile benzetilmek benim için şereftir
Canın sağolsun senin be, senden gelen her şeye razıyız elbet...Benim bahanemde bu olacaktır
Bana kıyana ben çoktan kıyarım 😎
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?