Bence Adnan Ziyagil , BJK başkanı Hasan Arat.
İbrahim Hacıosmanoğlu 2010-2011 kupasını Fenerbahçenin elinden alacak tff başkanı seçilirse @12.AdamBence Adnan Ziyagil , BJK başkanı Hasan Arat.
Bahsettiğin kişinin yakın veya uzun vadedeİbrahim Hacıosmanoğlu 2010-2011 kupasını Fenerbahçenin elinden alacak tff başkanı seçilirse @12.Adam
Değişiklik isteğini gür bir sesle söyleyen dört kulübün ikisi destekleyecek. Diğer ikisi de samimi olursa şansı hiç de az değil. Ama diğer ikisinin sözlerine fazla güven olmuyor her an mevcut yönetime destek verebilirler ve şahsen buna da şaşırmam.Bahsettiğin kişinin yakın veya uzun vadede
TFF Başkanı olma olasılığı var mı peki? @Keith Long
@12.Adam @Yakamoz-Asi
Benim istediğim kişi Servet YardımcıBahsettiğin kişinin yakın veya uzun vadede
TFF Başkanı olma olasılığı var mı peki? @Keith Long
@12.Adam @Yakamoz-Asi
Eğer öyle bir şey varsa suç duyurusunda bulunmalı. @Keith LongBenim istediğim kişi Servet Yardımcı
Tehdit ve şantaj yapılmış Servet Yardımcıya
@Royal Highness @12.Adam @xemrexxx
Kime kimi şikayet ediyorsun ki?Eğer öyle bir şey varsa suç duyurusunda bulunmalı. @Keith Long
Aslında ben öyle bir şey varsa savcılığa suç duyurusunda bulunmalı demiştim ama UEFA daha mantıklı. Uluslararası mecra sonuçta. Sportif anlamda her ülkeyi bağlayıcı kararlar verme yetkisi var. @Keith Long @12.Adam
İrlandadaki Sınavda sordularAslında ben öyle bir şey varsa savcılığa suç duyurusunda bulunmalı demiştim ama UEFA daha mantıklı. Uluslararası mecra sonuçta. Sportif anlamda her ülkeyi bağlayıcı kararlar verme yetkisi var. @Keith Long @12.Adam
Bunun için de tahmin yarışması da olacak mı? O zaman beni etiketlersin olursa.@offensive fikstür için ne diyorsun ?
Fikstür için olmayacak.Bunun için de tahmin yarışması da olacak mı? O zaman beni etiketlersin olursa.
Bodrumspor'un stadı tadilattaymış. Acaba yetişir mi? Yetişmezse maç nerede oynanır?Bodrumspor-Gaziantep maçı
izmir'de oynanabilir benceBodrumspor'un stadı tadilattaymış. Acaba yetişir mi? Yetişmezse maç nerede oynanır?
@12.Adam @Keith Long @cokiyitvci @mesmeso @ömer karataş @Yakamoz-Asi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?