- Reaksiyon puanı
- 33,782
- Puanı
- 1,061
Ben ülkelerin hepsini demiştim 🤣🤣
Hepsi olmaz. Tek birini seç.
Ben ülkelerin hepsini demiştim 🤣🤣
Belli bir paran , yabancı dil, vize , pasaport var mı?Beni çağırmıyor ki gideyim yahu 🤣 sen @Zeyno yu davet etmiş😂 @Yakamoz-Asi
Mülteci mi taşıyorsun?Ben seni bavuluma saklarım gız ufak tefek bişeysin zaten@Angelica
Bıyıklı en çok nerede varsa orasıHepsi olmaz. Tek birini seç.
@Angelica bavulu hazırladım hadi işlemleri de geçtikmi ver elini İngiltere@Yakamoz-Asi karşıla biziiiiiiiiiiiii
Suss bakim çaktırma da ucundan yardım et yuvarlayalım şunuMülteci mi taşıyorsun?
Belli bir paran , yabancı dil, vize , pasaport var mı?
Mülteci mi taşıyorsun?
Bıyıklı en çok nerede varsa orası
Benim elim kolum hassas itemem.Suss bakim çaktırma da ucundan yardım et yuvarlayalım şunu
Hem de pos bıyıklı ? Akın Akınözü için yanıyor cayır cayır.Bıyıklı mı tercihin @Angelica
Hem de nasıl bıyıklı kedi görse aşık olur o derece de mi gız@Angelica
Hem de pos bıyıklı ? Akın Akınözü için yanıyor cayır cayır.
En uzun bıyıklı erkekler deseydin de bişeye benzeseydiSana yeni konu buldum @The_Erinch en çok bıyıklı erkek yaṣayan ülkeler
En uzun bıyıklı erkekler deseydin de bişeye benzeseydi
Tayland mesleğine saygı duyduğum iş te popüler ondan turist çekmiştirÇin, Meksika ve Tayland şaşırttı. Tayland ülkemizde popüler ama fakirliğimizden ötürü sanıyordum.
2023'te gittiğim iki ülkeden biri zirveyi almış. Türkiye'nin potansiyeli daha da yüksek de orta doğu imajına rağmen güzel sonuç.
O konunun tek bir gurmesi var 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 @Angelica tabiki.Sana yeni konu buldum @The_Erinch en çok bıyıklı erkek yaṣayan ülkeler
Biskolata Erkeği
+1.Hem tarihi, doğal güzelliklere sahip hem yemekleri güzel hem de parası değersiz. Ben de turist olsam Türkiye'ye gelirdim.
Hayır kirli sakal tercihim, 🤣🤣Bıyıklı mı tercihin @Angelica
Düşünmem lazım 🤣Hepsi olmaz. Tek birini seç.
Ben ve ufak tefek olmak mı 🤣🤣85 kiloyu sığdır bakalım nereye sığdıracan🤣Ben seni bavuluma saklarım gız ufak tefek bişeysin zaten@Angelica
Ben kirli sakal severim yaaa 🤣
Odanda sakladığın bıyıklı posterlerini ve nevresim takımlarını biliyoruz 😂🤣😂🤣🤪Hayır kirli sakal tercihim, 🤣🤣
------
Düşünmem lazım 🤣
------
Ben ve ufak tefek olmak mı 🤣🤣85 kiloyu sığdır bakalım nereye sığdıracan🤣
------
Ben kirli sakal severim yaaa 🤣
Son cümlelere istemsiz ve üzüntü ile gülümsedim 😔Hem tarihi, doğal güzelliklere sahip hem yemekleri güzel hem de parası değersiz. Ben de turist olsam Türkiye'ye gelirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?