The_Erinch
Favori Üye
Veya KimlereOylarımı kullandımbakalım etiketimi kime vereceğim.
Veya Kimlere
Son 1 yılda bu tur rekor oylamaya imza attık21 oy üstü olmazdı, şimdilik 24
Oylamaya ne olmuş 😱 @DosiSandıkları sakın terk etmeyin arkadaşlar. Klasik Anadolu Ajansı vakası.ANKA'ya göre MasacRE önde götürüyor yarışı.
Duygu sömürüsü yapıp ağladığın için acıdılar diye yorumladımOylamaya ne olmuş 😱 @Dosi
Üsküplü kim?Üsküp oyları araya girmezse Kayseri Mantısı ve Kumru savaşları izleyeceğiz 🤭🤭🤭🤭
Hak yemedin, hakkını yedirmezsin.Sandıkları sakın terk etmeyin arkadaşlar. Klasik Anadolu Ajansı vakası.ANKA'ya göre MasacRE önde götürüyor yarışı.
Ne araya girmesi ben buraya nasıl geldiğimi bile anlamıyorumÜsküp oyları araya girmezse Kayseri Mantısı ve Kumru savaşları izleyeceğiz 🤭🤭🤭🤭
önceki kazanalara 3 ay engel taktigimiz icin ve @12.Adam etiketinden kurtulmadigi sürece oylamada yer alamadigi icin, arti yöneticileri oylamaya almadigimiz icin buraya geldin ama evet oy oranini düsünürsek, son zamanlardaki durumuna ragmen cok basarili bir sonucNe araya girmesi ben buraya nasıl geldiğimi bile anlamıyorum
Etiketimde gözü olanın 👁 çıksın.önceki kazanalara 3 ay engel taktigimiz icin ve @12.Adam etiketinden kurtulmadigi sürece oylamada yer alamadigi icin, arti yöneticileri oylamaya almadigimiz icin buraya geldin ama evet oy oranini düsünürsek, son zamanlardaki durumuna ragmen cok basarili bir sonucdemek ki kemik kitle seni seviyor
sen bekle, onu söktürecem cok yakin zamandaEtiketimde gözü olanın 👁 çıksın.
@bazinga , 12.adam'in etiketi fazla bile durmadimi? o etiket oldukca oylamaya almiyordum
Üşenmemiş bir de not tutmuş. Ayıptır be kardeşim. Görmemiş gibi...@bazinga , 12.adam'in etiketi fazla bile durmadimi? o etiket oldukca oylamaya almiyordum6. ayinda yeterli. Bendeki 3 ay mi ne durmustu, haksizlik
o dönem emekliye ayrildigimdan unutmam mümkün degil, seninki ise kolay hesap. Ocak ayinda sectik seniÜşenmemiş bir de not tutmuş. Ayıptır be kardeşim. Görmemiş gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?