Yakamoz-Asi Emekli Katılım 8 Ocak 2013 Mesajlar 53,155 Reaksiyon puanı 35,265 Puanı 1,061 14 Kasım 2023 #41 12.Adam' Alıntı: Saol da ney senden olacak ? Genişletmek için tıkla ... 12. Adam iptal Reactions: Dosi and 12.Adam
12.Adam Favori Üye Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 28,601 Reaksiyon puanı 32,601 Puanı 1,060 14 Kasım 2023 #42 Yakamoz-Asi' Alıntı: 12. Adam iptal Genişletmek için tıkla ... Resetle @xdragxx Reactions: Yakamoz-Asi
Dosi Konu Sahibi Süper Mod. Yılın En Favori Üyesi Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 88,822 Reaksiyon puanı 115,799 Puanı 1,060 14 Kasım 2023 #43 Yakamoz-Asi' Alıntı: Yok, @Dosi 'nin bana mercimek ve börek sözü var, ona yükleme faturalari Genişletmek için tıkla ... Bunu her yerde demesek? Şimdi başkalarıda isteyecek yoksa 12.Adam' Alıntı: Saol da ney senden olacak ? Genişletmek için tıkla ... Yukarıdaki yorumlara bak anlarsın. Aaaaa sırayla oku mesajlarınızı Reactions: 12.Adam and Yakamoz-Asi
Yakamoz-Asi' Alıntı: Yok, @Dosi 'nin bana mercimek ve börek sözü var, ona yükleme faturalari Genişletmek için tıkla ... Bunu her yerde demesek? Şimdi başkalarıda isteyecek yoksa 12.Adam' Alıntı: Saol da ney senden olacak ? Genişletmek için tıkla ... Yukarıdaki yorumlara bak anlarsın. Aaaaa sırayla oku mesajlarınızı
Yakamoz-Asi Emekli Katılım 8 Ocak 2013 Mesajlar 53,155 Reaksiyon puanı 35,265 Puanı 1,061 14 Kasım 2023 #44 Dosi' Alıntı: Bunu her yerde demesek? Şimdi başkalarıda isteyecek yoksa Yukarıdaki yorumlara bak anlarsın. Aaaaa sırayla oku mesajlarınızı Genişletmek için tıkla ... Tamam saygideger süpermodum @Dosi hanim @12.Adam 'i konudan konuya kosturdum, kafa gitti Reactions: 12.Adam and Dosi
Dosi' Alıntı: Bunu her yerde demesek? Şimdi başkalarıda isteyecek yoksa Yukarıdaki yorumlara bak anlarsın. Aaaaa sırayla oku mesajlarınızı Genişletmek için tıkla ... Tamam saygideger süpermodum @Dosi hanim @12.Adam 'i konudan konuya kosturdum, kafa gitti
12.Adam Favori Üye Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 28,601 Reaksiyon puanı 32,601 Puanı 1,060 14 Kasım 2023 #45 Yakamoz-Asi' Alıntı: Tamam saygideger süpermodum @Dosi hanim @12.Adam 'i konudan konuya kosturdum, kafa gitti Genişletmek için tıkla ... @Dosi ------ Yakamoz-Asi' Alıntı: Etiketin bazi yerlerinde cizikler var @12.Adam düzelttirdim, faturasini sana atarim Genişletmek için tıkla ... Yakamoz-Asi' Alıntı: Niye sasirdin @Dosi bende hala Türkiye modu Genişletmek için tıkla ... Dosi' Alıntı: Neye şaşırdığımı anlamışsın bizim akşama var daha, bi de 2’de yazmışsın, biliyorsun benim günüm daha yeni başladı sjsjjsjs Genişletmek için tıkla ... Evet sizin orada güneş 12 den sonra batıyor. Sırayla okudum şunu anladım madem etiketinde çizik var, pasta cila attır. Son düzenleme: 14 Kasım 2023 Reactions: Yakamoz-Asi and Dosi
Yakamoz-Asi' Alıntı: Tamam saygideger süpermodum @Dosi hanim @12.Adam 'i konudan konuya kosturdum, kafa gitti Genişletmek için tıkla ... @Dosi ------ Yakamoz-Asi' Alıntı: Etiketin bazi yerlerinde cizikler var @12.Adam düzelttirdim, faturasini sana atarim Genişletmek için tıkla ... Yakamoz-Asi' Alıntı: Niye sasirdin @Dosi bende hala Türkiye modu Genişletmek için tıkla ... Dosi' Alıntı: Neye şaşırdığımı anlamışsın bizim akşama var daha, bi de 2’de yazmışsın, biliyorsun benim günüm daha yeni başladı sjsjjsjs Genişletmek için tıkla ... Evet sizin orada güneş 12 den sonra batıyor. Sırayla okudum şunu anladım madem etiketinde çizik var, pasta cila attır.
Yakamoz-Asi Emekli Katılım 8 Ocak 2013 Mesajlar 53,155 Reaksiyon puanı 35,265 Puanı 1,061 14 Kasım 2023 #46 12.Adam' Alıntı: @Dosi ------ Evet sizin orada güneş 12 den sonra batıyor. Sırayla okudum şunu anladım madem etiketinde çizik var, pasta cila attır. Genişletmek için tıkla ... Tamam iste, onun faturasini sana yollayacagim Reactions: 12.Adam
12.Adam' Alıntı: @Dosi ------ Evet sizin orada güneş 12 den sonra batıyor. Sırayla okudum şunu anladım madem etiketinde çizik var, pasta cila attır. Genişletmek için tıkla ... Tamam iste, onun faturasini sana yollayacagim