Ooo, ikimizde aynı tarifeyi kullanıyoruz demek ki insanlara. Dikkat et sende o kervana katılma.Yok korkmayın zaten. Ben yapacaklarımı anlatmam, direk uygularım.
Bu sabah yolculuğum vardı o yüzden sabah erken kalktım, etiket ile alakası yok.
Ooo, ikimizde aynı tarifeyi kullanıyoruz demek ki insanlara. Dikkat et sende o kervana katılma.Yok korkmayın zaten. Ben yapacaklarımı anlatmam, direk uygularım.
Ooo, ikimizde aynı tarifeyi kullanıyoruz demek ki insanlara. Dikkat et sende o kervana katılma.
Bu sabah yolculuğum vardı o yüzden sabah erken kalktım, etiket ile alakası yok.Ben zaten forumun Kralıyım sizin haberiniz yeni oluyor 😎
Sakin takılıcam zaten artık. Yoruldum kız. 10 sayfa olmuş el insaf... Ahahaha. 🙂Ben böyle büyük konuşulmasını sevmiyorum. Az havanı indir Hobbit. Senden uzak durmakta fayda var @Yakamoz-Asi
Bende yoruldumSakin takılıcam zaten artık. Yoruldum kız. 10 sayfa olmuş el insaf... Ahahaha. 🙂
Merakla bekliyorum.Bende yoruldumyazdan bu yana en aktif olduğum hafta oldu.
Yarına enleride açıp köşeme çekileceğim. Bu hafta 6 tane en konusu ve 3 tanede burda olunca yordu baya
------
Haftalık yazdığım mesaj sayısı kadar burda yazmışım
Bir çok dizi yorumu konusundan daha fazla mesaj oluşmuş. Normaldir.Haftalık yazdığım mesaj sayısı kadar burda yazmışım
Okuması zar olmasına rağmen Silmarillion muhteşem bir eser Orta Dünya'nin ensiklopedisi gibi ve çok efsane hikayeler var şiddetle tavsiye ediyorum.3 cilt kitabın tek olarak satıldığı kitap var. Bende o var.
Bunu kaçırmışım. Neden bir ay? Kurallar öyle değildi sanki bu sefer? 🤔Havan batsın. Merak etme, bir ay sende duracak
Kurallar hep böyleydi, yeni isim seçildiği zaman ona etiket takılırken diğerinden alınır. Ocak ayının favori üyesini seçtiğimizde seninki yok olurBunu kaçırmışım. Neden bir ay? Kurallar öyle değildi sanki bu sefer? 🤔
3 veya 5 ay muhabbeti şaka mıydı yani 🤔Kurallar hep böyleydi, yeni isim seçildiği zaman ona etiket takılırken diğerinden alınır. Ocak ayının favori üyesini seçtiğimizde seninki yok olur
Olayı yanlış anladın. Etiket sende bir ay durur. 5 ay olayı bundan sonraki 5 oylamada yer almayacaksın3 veya 5 ay muhabbeti şaka mıydı yani 🤔
Aaaaa, skandal bir kural. Mayıs'a kadar yokmuyum şimdi 😳😳😳Olayı yanlış anladın. Etiket sende bir ay durur. 5 ay olayı bundan sonraki 5 oylamada yer almayacaksınyıllığı yapınca onda olursun ama
Sürekli aynı isimler finale kaldığı için getirildi. Böylesi daha iyiAaaaa, skandal bir kural. Mayıs'a kadar yokmuyum şimdi 😳😳😳
O shit. Gerçek olamaz.Sürekli aynı isimler finale kaldığı için getirildi. Böylesi daha iyi
Millete 5 ay hava atacaktım. Tüm hevesim gitti ya 🥺
Aaaaa, skandal bir kural. Mayıs'a kadar yokmuyum şimdi 😳😳😳
Sürekli aynı isimler finale kaldığı için getirildi. Böylesi daha iyi
Ve ayın favorisi seçildiğim ayın bir gününde foruma giremedim.Daha yeni uyandı cancağızım kuralahayaller hayatlar
Çelme demek istemiştim. Klavye hatası
Yendim seni demiş yani. Afiyetle seni sindirmiş.Çekmeyi kabullendi ne demek ? 🤔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?