Onauchu beni üzdü.
İstediğimiz gibi yararlanamadık. Hep bir şey oldu. En son olay olarak kolu kırıldı.Neden ?
Geçmiş olsun.İstediğimiz gibi yararlanamadık. Hep bir şey oldu. En son olay olarak kolu kırıldı.
İcardi son haftalarda manyak performans sergileyip, hem takıma hem de kendi adına mutlu sona ulaşacak gibi gözüküyor
Icardi gibi otuzunda gelseydi ligi donunda sallardı.Dzeko'da son haftalarda form düşüklüğü var ama o yaşına rağmen gerçekten çok iyi katkı sağladı. Gol krallığında da mutlu sona Dzeko ulaşır inşallah.
Cengiz Ünder düzgün orta açsaydı, ya da İsmail Kartal orta açan adamı yedeğe koymasaydı, Dzeko'nun dün akşam 1 yada 2 gol daha atacağı, ve maçın 0-0 bitmeyeceği gerçeği 🤡
Onauchu mu yoksa Dzeko mu? Hangisi Fenerbahçe de olsa şampiyondu?Cengiz Ünder düzgün orta açsaydı, ya da İsmail Kartal orta açan adamı yedeğe koymasaydı, Dzeko'nun dün akşam 1 yada 2 gol daha atacağı, ve maçın 0-0 bitmeyeceği gerçeği 🤡
İkisiyle de şampiyon olacak kapasitesi var Fenerbahçe'nin. Benim bir Galatasaraylı olarak görüşüm ; sorunun nerede olduğu aşikar. Fenerbahçe yıllardır aynı sorunla karşı karşıya, kanat kanat kanat. Tamam bu sezon İrfan iyi alıştı sağ kanata ama her şeyi yapamaz sonuçta, sol kanat yetersiz Tadic benim gözümde kanat değildir. Kendisi 10 numarada çok daha iyi işler yapar.Onauchu mu yoksa Dzeko mu? Hangisi Fenerbahçe de olsa şampiyondu?
Siyah giyinen ortada biri var onu hesaba kat.Icardi golleri atti ligde ama is sampiyonlar ligine geldi mi takim dayanamadi sampiyonlar ligine.
Siyah giyinen ortada biri var onu hesaba kat.
Az kaldı az 2 hafta sonra orada kıyamet kopacak ve altında onlar kalacak.Olur böyle seyler, Türkiye ligi burasi, olur yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?