2021 Yaz Transfer Döneminin En İyi Transferi Sizce Kim?

2021 Yaz Transfer Döneminin En İyi Transferi Sizce Kim?

• Michy Batshuayi | Beşiktaş

Oy: 0 0.0%
  • Kim Min-Jae | Fenerbahçe

• Diego Rossi | Fenerbahçe

• Alexandru Cicâldău | Galatasaray

• Gervinho | Trabzonspor

• Andreas Cornelius | Trabzonspor

• Mario Balotelli | Adana Demirspor

• Ahmed Hassan | Konyaspor

• Diğer

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Berisha, Rossi, Hamsik ve Balotelli gibi isimler her ne kadar çok iyi transferler olsa da, bence en iyi transfer Miralem Pjanic. Verim anlamında belki ortaya çok farklı bir sonuç çıkabilir ama hem kariyeriyle, hem de flaş transfer olmasıyla bana göre Pjanic bir tık daha önde.

Flaşlık konusunda haklısın ama kariyer olarak Hamsik'in burada en iyisi olduğunu düşünüyorum.

Reactions: Araf
İsme göre transfer yorumlamak pek sağlıklı değil. Performanslarını görmek lazım.

İsim olarak en büyük Pjanic ve Hamsik. Finansal açıdan Fenerbahçe'nin transferleri en iyi transferler gibi gözüküyor. Fakat herhangi birini en iyi olarak oylayıp nazar değdirmek istemiyorum. Hiçbirini çok yakından tanımıyoruz, izleyip göreceğiz.

Neticede Alex Teixeira diyorum. Nazar değecekse Beşiktaşlıya değsin.

Flaşlık konusunda haklısın ama kariyer olarak Hamsik'in burada en iyisi olduğunu düşünüyorum.
Napoli'de yıllarca oynayıp sevilen de bir oyuncu oldu, o konuda katılıyorum. Hamsik aynı zamanda sevdiğim de bir oyuncu ama oynadığı takımlar ve kazandığı kupalar bir tık daha önemli oluyor aslında kariyer konusunda ve bence Pjanic bu konuda bir tık daha önde.

Reactions: secquin and mesmeso
Juventus ile İtalya'da kupa kazanmaktan daha kolay ne var?

Reactions: 12.Adam and Araf
Juventus ile İtalya'da kupa kazanmaktan daha kolay ne var?
Roma'dan Juventus'a gidip dört yıl üst üste şampiyon olmuş, toplamda yedi kupa kazanmış. Bir de Barcelona ile kupa şampiyonu oluyor geçen sezon, tamam. 2014'te kendi ülkesinde yılın futbolcusu seçiliyor. Kariyeri böyle ama Juventus'ta oynayabilmek de bir mesele. Juventus'ta toplamda 178 maç forma giymiş. Barcelona'da formu düşüyor sadece, o kadar.

Reactions: 12.Adam
Aslında dört büyüklerin hepsi ama öyle bir şık yok.

Hamsik 4 kere Serie A da yılın genç oyuncusu seçilmiş.

Reactions: 12.Adam and Araf