En güçlü rakibim tahmin yapmayı saldığına göre grup liderliği için gözümü karartabilirim.
Teşekkürler 😊
En güçlü rakibim olan @Aserat tahmin yapmayı unutunca böyle bir tablo ortaya çıktı.Grubunda lidersin harika
En güçlü rakibim olan @Aserat tahmin yapmayı unutunca böyle bir tablo ortaya çıktı.
Süper bugünde unutma tahminlerini
Çooooooktan yaptım.TAHMİNLERİNİZİ YAPMAYI UNUTMAYINIZ! TAHMİN EDECEĞİNİZ YAPIMLARIN LİSTELERİ VE PUAN DEĞERLERİ KONUDAKİ TABLODA YER ALMAKTADIR.
YARIŞMACILARIMIZ: @12.Adam @Aserat @BARON男爵 @batuhankaralar @EmreCan @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Hazem @Mircan Saye @Özgür @phoebebuffay @Özgür @Yiğitt
ELENEN YARIŞMACILARIMIZ VE SEYİRCİLERİMİZ: @Alos @Angelica @kerem @mesmeso @Doğan @Dosi @Zeyno
yok yok hatırlatma yapılmasın daha heyecanlı
Bu arada dün hatırlatmayı unuttum ama bugünden itibaren tahminler için her gün hatırlatma yapılacaktır.
sen bana zayıf halka mı diyorsunEn güçlü rakibim olan @Aserat tahmin yapmayı unutunca böyle bir tablo ortaya çıktı.
Çooooooktan yaptım.
Dişime göre rakip diyelimyok yok hatırlatma yapılmasın daha heyecanlıözellikle @Gerekli24 de bence benim gibi düşünüyor
sen bana zayıf halka mı diyorsun
Yarışmacılarımızın unutmaması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruzyok yok hatırlatma yapılmasın daha heyecanlıözellikle @Gerekli24 de bence benim gibi düşünüyor
yok ya şaka yapıyorum zaten unuttukları zaman heyecanlı olmuyor önceden kim elenecek biliyorsun bu yüzden hatırlatmaya devamYarışmacılarımızın unutmaması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruzYine değerlendirmeye alabilirim ama sanırım geçen sene vardı, eğer öyleyse değiştirmem
Kendim yaşadığım için kimsenin sırf unutmadan elenmesini istemem benim şansım Euro 2016 Türkiye gibi en iyi 3. olarak çıktım.yok yok hatırlatma yapılmasın daha heyecanlıözellikle @Gerekli24 de bence benim gibi düşünüyor
Neyse pek içime sinen bir fikir de değildiyok ya şaka yapıyorum zaten unuttukları zaman heyecanlı olmuyor önceden kim elenecek biliyorsun bu yüzden hatırlatmaya devam
Bizim grup niye böyle.2. GÜN SONUÇLARI BELLİ OLDU!
Sadece 1 yarışmacımız tahmin yapmayı unuturken tahmin yapan yarışmacılarımızın arasından tam 2 yarışmacı hariç herkes tam puan aldı. Yarışmanın en güçlü grubu olarak görülen A Grubu'nda ise herkes tam puan almayı başardı.
YARIŞMACILARIMIZ: @12.Adam @Aserat @BARON男爵 @batuhankaralar @EmreCan @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Hazem @Mircan Saye @Özgür @phoebebuffay @Özgür @Yiğitt
ELENEN YARIŞMACILARIMIZ VE SEYİRCİLERİMİZ: @Alos @Angelica @kerem @mesmeso @Doğan @Dosi @Zeyno
Seçmesiniz de ondan işte.Bizim grup niye böyle.
Bu kadar iyi beklemiyordum.Seçmesiniz de ondan işte.
Seçmesiniz de ondan işte.
Benim tahminime göre ilk 5 günün sonrası daha düşük tahmin yapan iki kişi bizim gruptan uzatma aşamasından çıkan iki kişi olacaktır ve kimse elenmeyecektir.Bu kadar iyi beklemiyordum.
İki kişi olmasa bile biri bizim gruptan olur diye düşünüyorum bende, böyle devam ederse tabi.Benim tahminime göre ilk 5 günün sonrası daha düşük tahmin yapan iki kişi bizim gruptan uzatma aşamasından çıkan iki kişi olacaktır ve kimse elenmeyecektir.
Unutanlar olduğu için diğer gruplarda o yüzden iki kişinin de bizim gruptan çıkma ihtimali yüksek gibi duruyor.İki kişi olmasa bile biri bizim gruptan olur diye düşünüyorum bende, böyle devam ederse tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?