2020 Reyting Tahminleri Yarışması 2. Sezonuyla Başlıyor! ÖN ELEME HAFTASI

Bu hafta çıkarımlarım daha iyi olacak seyirci yorumlarını hepten çıkaracağım analizimden.

Bir günü unutarak bu kadar keyifli bir yarışmadan marum kaldım... hayalkırıklığı...

Kalan 16 kişiye başarılar diliyorum; tahminleriniz kuvvetli ve başarılı olsun.

@Dosi ile birlikte bizde kritik yaparız

Aynen, seyirci olmakta keyifli
Panorama misali

Reactions: The_Erinch
Arkadaşlar gruplar konusu belirttiğim gibi 00.00'dan sonra gelecek. Ama öncesinde bir kaç açıklama yapayım ki süprizlerle karşılaşmayın.
  1. @Hazem son kez bu turu da otomatik atlayacağı için bu tur 15 kişi arasında geçecek.
  2. 15 kişi için 5 farklı grup oluşturulacak.
  3. Her gruptan 2 kişi net üst tura geçecek.
  4. Üst tura geçecek olan 11. yarışmacı ise gruplarda 3. olan yarışmacılar içinden en yüksek puan elde eden olacak. @Hazem ile beraber 12 kişi çeyrek finale çıkmış olacak.
  5. Bu turların eleme turundan ne derece farklı ve zor olduğunu önceden belirtelim.

Bu arada elenen yarışmacılarımız etiketlenmek istemiyorsa belirtsinler, rahatsızlık vermeyelim

@haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @emreemreu @Hachiko @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @The_Erinch @Doğan @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Burak97 @Sherlock

ve @Dosi

Ucundan kıyısından girebilmişim neyse bundan sonra da güzel güzel ilerlerim.

Buradaki puanları da kullansaydık bir yerlerde, epey puan toplamışım avantaj sağlansaydı bari.

Vay be yine zirve.

@Yiğitt aşko peşimden gelmiş.

Bir gün tahmin yapmayı unuttuğum için kıl payı geçebilmişim
Umarım bu düşük puanım ilerleyen turlarda başıma bela olmaz

Reactions: hayret bi şey
saol sağlık olsun artık beni dosı gibi ve seyırcı oalrak eklersın kardeşim..

benı ve gibi dosi gibi ve etıketle seyrederim..