cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,983
- Puanı
- 1,060
bazı kişilerin unutması işine yaramıştı dun..bugun sen unuttun gene aynı..oldu kardeşimAkşam unutmuşum tahmin yapmayı neyse sıralamam çok düşerse umarım bugün çok güzel tahminlerimle yükseltirim.
Yine unutanlar veya çok puan alamayanlar varsa aynı olmuyor.bazı kişilerin unutması işine yaramıştı dun..bugun sen unuttun gene aynı..oldu kardeşim
tm kardeşimYine unutanlar veya çok puan alamayanlar varsa aynı olmuyor.
Kaçımız üst tura çıkacağız?4. gün sonuçları ilk mesaja eklendi.
Eleme aşamasında tüm tabuların yıkıldığı gün 4. gün oldu. @Gerekli24, @Özgür ve @STARAN tahminlerinden tam (45) puan alarak tüm dengeyi bozarken, zirvede yer alan @serhatt aldığı 21 puanla zirveyi kaybederek 5. sıraya geriledi.
@Özgür 130 puanla zirvede yer alırken onu 125 puanla @Gerekli24 ve 124 puanla @Yiğitt takip etti.
@haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @emreemreu @Hachiko @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @The_Erinch @doan56 @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Burak97 @Sherlock
Ve seyircimiz @Dosi
Kırmızı Oda'nın yükselişi beni yaktı.4. gün sonuçları ilk mesaja eklendi.
Eleme aşamasında tüm tabuların yıkıldığı gün 4. gün oldu. @Gerekli24, @Özgür ve @STARAN tahminlerinden tam (45) puan alarak tüm dengeyi bozarken, zirvede yer alan @serhatt aldığı 21 puanla zirveyi kaybederek 5. sıraya geriledi.
@Özgür 130 puanla zirvede yer alırken onu 125 puanla @Gerekli24 ve 124 puanla @Yiğitt takip etti.
@haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @emreemreu @Hachiko @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @The_Erinch @doan56 @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Burak97 @Sherlock
Ve seyircimiz @Dosi
Beni de yaktı valla. Ben bugün Tam tahmin yaparım diye bekliyordumKırmızı Oda'nın yükselişi beni yaktı.
Maşallah diyeyim...4. gün sonuçları ilk mesaja eklendi.
Ve seyircimiz @Dosi
İtiraf etmek gerekirse sen ve @Gerekli24 bu sezonun süprizleri oldunuz. Aynı zamanda kendiminde içinde olduğu birçok kişiyle hala bekleneni veremedik. Ben ilk gün fark yarattım sadeceMaşallah diyeyim...
Tabiki deben elenirsem benide eklermisin ve dosi vede doğan seyırcımız diye
saol tesekurler bende artık seyırcı olurum .tesekurler...ve de ben seyırcı çokda güzel oldu.Tabiki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?