2020 Reyting Tahminleri Yarışması 2. Sezon - FİNAL

Kim Şampiyon Olur?

• Aserat

Oy: 5 26.3%
  • Yiğitt

Oy: 2 10.5%
  • Hazem

Oy: 4 21.1%
  • slhttnmtl

• STARAN

• Kullanılan toplam oy
    19
Buraya kadar gelmem bile mucizeydi o yüzden kazanma derdim olmayacak hak eden kazansın.
Herkese başarılar.
@Yiğitt @Hazem @STARAN @slhttnmtl
Çok teşekkürler. Ben de Ön Eleme'de elenirim diyordum elenmedim Yarı Final'de veda mesajı yazdım finale geldim bu yüzden benim de derdim yok akışına bıraktım.

Hepinize başarılar, hak eden kimse o kazanacak zaten.

Reactions: Aserat
Final haftası 1. gün sonuçları belli oldu!

@Hazem 140.6 puanla farklı bir şekilde zirvede yer aldı. 140.6 puanın 56'sını TV'de ilk kez yayınlanan Annem filminden elde etti.
@Aserat 112.25 puanla final haftasının açılışını yaptı. Tahminlerinde sıkıntı çekmese de sıralamalar konusunda sıkıntı çektiği gözlemlendi.
@Yiğitt 100.9 puanla haftaya başlarken sıralamalar ve share konusunda sıkıntı çektiği gözlemlendi.
Yarışmanın iddialı isimlerinden @STARAN ve @slhttnmtl haftaya bir tık geride başladılar. @STARAN 94.6 , @slhttnmtl ise 84.5 puanla açılış yaptılar.

Sonuçlar konuya eklenmiştir.

Tüm yarışmacılarımız ve seyircilerimiz: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock

Gün ikinciliği iyidir.

Reactions: hayret bi şey
Bugün düşük alacağımı tahmin ediyorum. Neyse belki yarın biraz çıkış yaparım.

Bakalım bugün sonuçlar nasıl olacak.

Final haftası 2. gün sonuçları belli oldu!

Neredeyse herkesin aynı gönderdiği tahminlerde tüm dengeyi share tahminleri ve sıralamalar belirledi.

@slhttnmtl günün en yüksek puanına ulaşırken (103 puan) bufarkı elde etmesine Masterchef Türkiye tahminleri sebep oldu. Sadece Mastercef Türkiye'den 34 puan elde etmeyi başardı.

İkinci sırayı 86.2 puanla @slhttnmtl ve @STARAN elde ederken neredeyse birebir tahmin yaparak ilginç sonuçlar ortaya çıkardılar.

İlk gün farkını ortaya koyan @Hazem bugün 83.7 puanla ortalamasını düşürürken, istikrarlı puanlarıyla dikkat çeken @Aserat ise 83.5 puanla gün sonuncusu oldu.

Sonuçlar konuya eklenmiştir.

Tüm yarışmacılarımız ve seyircilerimiz: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock

Açığımı yavaş yavaş kapatmaya başlıyorum ve buna vesile olan Masterchef'e çok teşekkür ederim.

50 puan düşmüşüm. Rezillik.

Son düzenleme: