Evet herkes düşükOrtalık karışınca hesap yapmak da kolay oluyor
Evet herkes düşükOrtalık karışınca hesap yapmak da kolay oluyor
Çok teşekkürler. Ben de Ön Eleme'de elenirim diyordum elenmedim Yarı Final'de veda mesajı yazdım finale geldim bu yüzden benim de derdim yok akışına bıraktım.Buraya kadar gelmem bile mucizeydi o yüzden kazanma derdim olmayacak hak eden kazansın.Herkese başarılar.@Yiğitt @Hazem @STARAN @slhttnmtl
Bugün Annem ve shareler baya zorlayacak.Bakalım yarın nasıl sonuçlar olacak
Kimseyi etkilemek istemem ama yarın cuma günü gibi bir şok yaşayabiliriz. (Bir Dost)
Bile bile yaptım tercihleriBugün Annem ve shareler baya zorlayacak.
Belli oluyor. Yapana kadar göbeğim çatladı. Annem'in sharelerinden de pek güzel puan alamayacağım galiba tüm grupları salladım.Bile bile yaptım tercihleri
Tutturursan çok iyi puanlar alırsın amaBelli oluyor. Yapana kadar göbeğim çatladı. Annem'in sharelerinden de pek güzel puan alamayacağım galiba tüm grupları salladım.
Tabiki o da doğru.Tutturursan çok iyi puanlar alırsın ama
Gün ikinciliği iyidir.Final haftası 1. gün sonuçları belli oldu!
@Hazem 140.6 puanla farklı bir şekilde zirvede yer aldı. 140.6 puanın 56'sını TV'de ilk kez yayınlanan Annem filminden elde etti.
@Aserat 112.25 puanla final haftasının açılışını yaptı. Tahminlerinde sıkıntı çekmese de sıralamalar konusunda sıkıntı çektiği gözlemlendi.
@Yiğitt 100.9 puanla haftaya başlarken sıralamalar ve share konusunda sıkıntı çektiği gözlemlendi.
Yarışmanın iddialı isimlerinden @STARAN ve @slhttnmtl haftaya bir tık geride başladılar. @STARAN 94.6 , @slhttnmtl ise 84.5 puanla açılış yaptılar.
Sonuçlar konuya eklenmiştir.
Tüm yarışmacılarımız ve seyircilerimiz: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Bugün düşük alacağımı tahmin ediyorum. Neyse belki yarın biraz çıkış yaparım.Final haftası 1. gün sonuçları belli oldu!
@Hazem 140.6 puanla farklı bir şekilde zirvede yer aldı. 140.6 puanın 56'sını TV'de ilk kez yayınlanan Annem filminden elde etti.
@Aserat 112.25 puanla final haftasının açılışını yaptı. Tahminlerinde sıkıntı çekmese de sıralamalar konusunda sıkıntı çektiği gözlemlendi.
@Yiğitt 100.9 puanla haftaya başlarken sıralamalar ve share konusunda sıkıntı çektiği gözlemlendi.
Yarışmanın iddialı isimlerinden @STARAN ve @slhttnmtl haftaya bir tık geride başladılar. @STARAN 94.6 , @slhttnmtl ise 84.5 puanla açılış yaptılar.
Tüm yarışmacılarımız ve seyircilerimiz: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Açığımı yavaş yavaş kapatmaya başlıyorum ve buna vesile olan Masterchef'e çok teşekkür ederim.Final haftası 2. gün sonuçları belli oldu!
Neredeyse herkesin aynı gönderdiği tahminlerde tüm dengeyi share tahminleri ve sıralamalar belirledi.
@slhttnmtl günün en yüksek puanına ulaşırken (103 puan) bufarkı elde etmesine Masterchef Türkiye tahminleri sebep oldu. Sadece Mastercef Türkiye'den 34 puan elde etmeyi başardı.
İkinci sırayı 86.2 puanla @slhttnmtl ve @STARAN elde ederken neredeyse birebir tahmin yaparak ilginç sonuçlar ortaya çıkardılar.
İlk gün farkını ortaya koyan @Hazem bugün 83.7 puanla ortalamasını düşürürken, istikrarlı puanlarıyla dikkat çeken @Aserat ise 83.5 puanla gün sonuncusu oldu.
50 puan düşmüşüm. Rezillik.Final haftası 2. gün sonuçları belli oldu!
Neredeyse herkesin aynı gönderdiği tahminlerde tüm dengeyi share tahminleri ve sıralamalar belirledi.
@slhttnmtl günün en yüksek puanına ulaşırken (103 puan) bufarkı elde etmesine Masterchef Türkiye tahminleri sebep oldu. Sadece Mastercef Türkiye'den 34 puan elde etmeyi başardı.
İkinci sırayı 86.2 puanla @slhttnmtl ve @STARAN elde ederken neredeyse birebir tahmin yaparak ilginç sonuçlar ortaya çıkardılar.
İlk gün farkını ortaya koyan @Hazem bugün 83.7 puanla ortalamasını düşürürken, istikrarlı puanlarıyla dikkat çeken @Aserat ise 83.5 puanla gün sonuncusu oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?