2020 Reyting Tahminleri Yarışması 2. Sezon - Çeyrek Final

Hekimoğlu tahmini yerine Masterchef tahmini yapınca düşük alacağımı düşündüm, ama yine iyi bir puan almışım. 😱 Eğer Hekimoğlu tahmini yapsaydım gün birincisi rahat olurdum.

Tebrikler aşkolar.
@Özgür @Yiğitt

@STARAN sana da tebrikler.

Hekimoğlu tahmini yerine Masterchef tahmini yapınca düşük alacağımı düşündüm, ama yine iyi bir puan almışım. 😱 Eğer Hekimoğlu tahmini yapsaydım gün birincisi rahat olurdum.
Toplam puanlara da bakıldığında bu aşama çok kızışmalı geçecek, aman diyim dikkat edin. Küçük hatalar elenmelere sebep olur

71 cikti benim puanim hesapladigimda.

A grubu...

Yine herkese tebrikler.

Bugün günün en yüksek 3.puanını almışım ama hiç beklemiyordum bu yüzden kendime de bir tebrikler.

Reactions: STAR
Zirveye geri dönüş yapıldı.
Bugün de iyi gidersem değmeyin keyfime.

@Yiğitt senle eşit puanı almışız.
Böyle devam edelim.
Tebrik ederim canım.

Tebrikler aşkolar.
@Özgür @Yiğitt

@STARAN sana da tebrikler.
Teşekkürler @serhatt ben de seni tebrik ederim... Bugün biraz daha iyiymişim..

@Özgür @Yiğitt sizleri de tebrik ederim...
Ben de sizleri tebrik ederim.
Harika bir çekişme oluyor.

Barajın ABC1'ini doğru hesaplamışım ama kağıda yazarken 5'i o kadar kötü yazmışım ki 3 diye okumuşum, pardon
Düzelttim puanı. Bugün hatamı yakaladın sonunda
O kadar fazla tahmim hesaplıyorsun ki bazen hata yapman çok normal o yüzden ben ne olur ne olmaz kendi tahminlerimi hesaplıyorum. Umarım kızmıyorsundur.

O kadar fazla tahmim hesaplıyorsun ki bazen hata yapman çok normal o yüzden ben ne olur ne olmaz kendi tahminlerimi hesaplıyorum. Umarım kızmıyorsundur.
Yok canım ne kızması
Doğru hesapladığınızda benimde hoşuma geliyor, bir yanlış yapsam arkamı topluyorsunuz gözüyle bakıyorum.
Ama yanlış hesap yapıp ısrar edilirse kızarım sanırım
Şuana kadar olmadı öyle kızdığım
Ama özel mesajla belirtin itirazınız olursa

Reactions: Hazem
Bugünün reytingleri epey zorlu olacak, ya çakılacağız ya uçacağız mantığıyla. Yarınki oranları çok merak ediyorum.

Reactions: Doğan and STAR