Aslında sonuçlara bakınca yine iyi değil dedim ama çoğunluk da iyi olmamış anlaşılan çok bir fark yok ve hâlâ gerideyimÇeyrek final 3. gün sonuçları belli oldu!
Güne puanla damgasını vuran yarışmacılardan önce günün en büyük olayının yeni dizi Şeref Sözü ve yeni gününde stok bölümleriyle ekran yolculuğunu tamamlamak için yayına giren Güvercin olduğunu belirtelim. İki dizi de öyle düşük reytingler aldılar ki puan konusunda yarışmacıları büyük sıkıntıya soktular. Yarışmacıların puan konusunda en karlı oldukları yapımlar ise Doğduğun Ev Kaderindir ve Kuruluş Osman oldu.
Güne puanıyla damgasını vuran yarışmacı @Aserat (99 puan) oldu. Onu ise 93 puanla ilk 2 gün beklediği puanları alamayan @Gerekli24 takip etti.
Gruplarda ise rekabet çok kızıştı. A ve C gruplarında rakiplerinden sıyrılmayı başaran yarışmacılar varken; B grubunda ise puanların birbirine çok yakın olması dikkatleri üzerine çekti.
Sonuçlar konuya eklenmiştir.
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Teşekkür ederim abla
@Aserat , @Gerekli24 tebrik ederim bu zorlu günde yüksek puan almak gerçekten çok güzel bir başarı...
Teşekkürler hepinize sizlerin tebrikleri de yeni gördüm çok büyük bir fark yok bence
Çok sağ ol.
@Aserat ve @Gerekli24 tebrikler, @Özgür beyciğim için yaktık... Kendisine nazar değdi...Çeyrek final 3. gün sonuçları belli oldu!
Güne puanla damgasını vuran yarışmacılardan önce günün en büyük olayının yeni dizi Şeref Sözü ve yeni gününde stok bölümleriyle ekran yolculuğunu tamamlamak için yayına giren Güvercin olduğunu belirtelim. İki dizi de öyle düşük reytingler aldılar ki puan konusunda yarışmacıları büyük sıkıntıya soktular. Yarışmacıların puan konusunda en karlı oldukları yapımlar ise Doğduğun Ev Kaderindir ve Kuruluş Osman oldu.
Güne puanıyla damgasını vuran yarışmacı @Aserat (99 puan) oldu. Onu ise 93 puanla ilk 2 gün beklediği puanları alamayan @Gerekli24 takip etti.
Gruplarda ise rekabet çok kızıştı. A ve C gruplarında rakiplerinden sıyrılmayı başaran yarışmacılar varken; B grubunda ise puanların birbirine çok yakın olması dikkatleri üzerine çekti.
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Hiç sormayın Sherlock beyciğim... Nazarları değdi.
Yarışma bitti tahminlerim düzeldi analizlerim daha doğru çıkıyor neyse kiHiç sormayın Sherlock beyciğim... Nazarları değdi.Şimdi @denizz19 canımı çok iyi anlıyorum onu da o kadar övdüler o da patladı tahminlerde...
Forumdakilerin gözü kalmıştı ondandır bak ben de düştüm o kadar övdüler.Yarışma bitti tahminlerim düzeldi analizlerim daha doğru çıkıyor neyse ki
Kem gözlüler benim gibi sektöre mal olmuş birini harcadılarForumdakilerin gözü kalmıştı ondandır bak ben de düştüm o kadar övdüler.
Onun kendisi nazar zaten bence önce kendine döksünForuma kurşun döktürmenin zamanı geldi de geçiyor.@bazinga
Sen harcanmazsın ama ben harcandım bile.Kem gözlüler benim gibi sektöre mal olmuş birini harcadılar
Onun kendisi nazar zaten bence önce kendine döksün
Bi okuyup üflesinler üzerimize.Foruma kurşun döktürmenin zamanı geldi de geçiyor.@bazinga
Bende en büyük kazığı Bir Zamanlar Çukurova'dan yedimGün bazında iyi oran almışız, Mucize Doktor yanılttı hepimizi. Fragmana göre AB grubunda +9 alır diyordum...
Yine gayet iyi gitmişim.Çeyrek final 4. gün sonuçları belli oldu!
Güne damgasını vuran yapım Mucize Doktor oldu. Hiç kimse yapımdan tam puan alamazken özellikle ABC1 grubunda herkes 1 puan alabildi.
Günün en yüksek puanını ise @slhttnmtl ve @Veteran (69 puan) aldı.
Grup sıralamasında ise @Aserat ve @haluk792 kendi gruplarında farlı şekilde zirvede yer aldılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?