2020 Reyting Tahminleri Yarışması 2. Sezon - Çeyrek Final

Vay be bu kadar yüksek alacağımı tahmin etmemiştim. 😱 Umarım bu performansım sonraki günlerde de devam eder.

Aslında sonuçlara bakınca yine iyi değil dedim ama çoğunluk da iyi olmamış anlaşılan çok bir fark yok ve hâlâ gerideyim

Reactions: hayret bi şey
82 puan almışım. 😱 Çok iyi.

@Gerekli24 ve @haluk792 tebrikler, sizde iyi puan almışsınız.

@Aserat , @Gerekli24 tebrik ederim bu zorlu günde yüksek puan almak gerçekten çok güzel bir başarı...

@Aserat ve @Gerekli24 valla tebrik ederim, harika oranlar almışsınız bu zorlu günde.
Teşekkürler hepinize sizlerin tebrikleri de yeni gördüm çok büyük bir fark yok bence

Reactions: Emre Ozansoy
@Aserat ve @Gerekli24 tebrikler, @Özgür beyciğim için yaktık... Kendisine nazar değdi...

Bugün aldığım sonuçlar elenmeme sebep olabilir. REZALET... MC dışında tüm yapımlar ters köşeye yatırdı.

Çeyrek final 4. gün sonuçları belli oldu!

Güne damgasını vuran yapım Mucize Doktor oldu. Hiç kimse yapımdan tam puan alamazken özellikle ABC1 grubunda herkes 1 puan alabildi.

Günün en yüksek puanını ise @slhttnmtl ve @Veteran (69 puan) aldı.

Grup sıralamasında ise @Aserat ve @haluk792 kendi gruplarında farlı şekilde zirvede yer aldılar.

Sonuçlar konuya eklenmiştir.

Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey

Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock

Gün bazında iyi oran almışız, Mucize Doktor yanılttı hepimizi. Fragmana göre AB grubunda +9 alır diyordum...

Gün bazında iyi oran almışız, Mucize Doktor yanılttı hepimizi. Fragmana göre AB grubunda +9 alır diyordum...
Bende en büyük kazığı Bir Zamanlar Çukurova'dan yedim
Vahide Perçin'in karakteri fragmanda yanıyordu. Büyük artış yaşar diyordum Total ve ABC1'de ama olmamış

Reactions: Yiğitt
Yine gayet iyi gitmişim.
@Angelica

Herkesi tebrik ederim arkadaşlar.
Bizi yanıltan bir gün olmuş belli ki...