cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,983
- Puanı
- 1,060
her gün günlük puanları gru p grup paylaşacak msın?1 saate kalmaz günlük raporu paylaşacağım
her gün günlük puanları gru p grup paylaşacak msın?1 saate kalmaz günlük raporu paylaşacağım
Biraz zor olacak ama elimden geldiğince evether gün günlük puanları gru p grup paylaşacak msın?
of 23 ile 1. olacaktım1. gün sonuçları konuya eklenmiştir. Katılım olarak başlangıcı kötü yaptık arkadaşlar. Normalde konuya hangi yapımların tahminlerinin ne zaman yapılacağını yazdım ama ben hatırlatmazsam kimse tahmin yapmayacak gibi duruyor.Bi 5 dakikanızı ayırıp tüm haftanın tahminini gönderebilirsiniz isterseniz
İlk sonuçlarla ilgili küçük raporlar;
**A grubu katılımın en yüksek olduğu grup oldu.
** @haluk792 ilk gönderdiği tahminleri değiştirmeseydi puanı şuan 23 olacaktı.
@Emre Ozansoy, @The_Erinch, @Aserat , @kerem, @haluk792, @Ahmed, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, @12.Adam, @batuhankaralar, @alperuz, @MasacRE, @Sherlock, @S.G.A.T., @Yiğitt, @vadikızı, @Özgür
Her zaman ilk yaptığın doğrudurof 23 ile 1. olacaktım
sağlık olsun cok iyi başladım yine de ama, nazar değmesin aminHer zaman ilk yaptığın doğrudurSınavlarda da genellikle böyle oluyorZümrüdüanka'nın tüm gruplarından tam puan alacaktın. Puan farkların sırasıyla TOTAL AB ABC1 olarak 0.08 , 0.41 ve 0.09'muş ilk gönderdiğinde. Değiştirdikten sonra 0.92, 1.62 ve 0.81'e çıkmış. Şaşırtıcı bir radikal değişiklik olmuş
Tebriklersağlık olsun cok iyi başladım yine de ama, nazar değmesin amin
Gün birincisi@Aserat ve ben 1. mi olmuş olduk yani
İlk günden güzel başlamışım.1. gün sonuçları konuya eklenmiştir. Katılım olarak başlangıcı kötü yaptık arkadaşlar. Normalde konuya hangi yapımların tahminlerinin ne zaman yapılacağını yazdım ama ben hatırlatmazsam kimse tahmin yapmayacak gibi duruyor.Bi 5 dakikanızı ayırıp tüm haftanın tahminini gönderebilirsiniz isterseniz
@Emre Ozansoy, @The_Erinch, @Aserat , @kerem, @haluk792, @Ahmed, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, @12.Adam, @batuhankaralar, @alperuz, @MasacRE, @Sherlock, @S.G.A.T., @Yiğitt, @vadikızı, @Özgür
Cumanın olmaması bişey etkilemicek, kimseden puan kırılmayacak. Ben planı tamamen bu tarihlere göre yaptım. 6 gün olacaktı 5 gün tahmin yapacağız. İlk güne çarpı atmamın pek bir önemi yok yaniİlk günden güzel başlamışım.
Ama bence bunu ilk gün kabul etsek daha iyi olurdu çünkü sanırım cuma günü çoğu kişi yapmadı yapanlarınki de mecburen boşa gitti.
Sen, @MasacRE ve @batuhankaralar çok iddialı yarışmacılarsınız ama ortada tahmin yokC grubuna bak... @alperuz elini kolunu sallayarak çıkacak sanırım.
1. gün sonuçları konuya eklenmiştir. Katılım olarak başlangıcı kötü yaptık arkadaşlar. Normalde konuya hangi yapımların tahminlerinin ne zaman yapılacağını yazdım ama ben hatırlatmazsam kimse tahmin yapmayacak gibi duruyor.Bi 5 dakikanızı ayırıp tüm haftanın tahminini gönderebilirsiniz isterseniz
Merakla bekliyorumakşam inşallah hepsine yapmaya çalışıp göndercem
Akşam tüm haftanın tahminlerini gönderirim, malum gündemden dolayı unuttum tamamenSen, @MasacRE ve @batuhankaralar çok iddialı yarışmacılarsınız ama ortada tahmin yokTopluca gönderin bari
TamamdırAkşam tüm haftanın tahminlerini gönderirim, malum gündemden dolayı unuttum tamamen
Sen, @MasacRE ve @batuhankaralar çok iddialı yarışmacılarsınız ama ortada tahmin yokTopluca gönderin bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?