2020-2021 Sezonu Nasıl Geçti? Yamaç Okur'dan Özel Araştırma!

MasacRE

Favori Üye
Katılım
5 Ocak 2012
Mesajlar
32,523
Reaksiyon puanı
28,160
Puanı
1,059
Son Yaz tanıtımı yapıldığında izlemeyi düşündüğüm bir diziydi. Ben askerdeyken başladığından döndüğümde 8-10 bölüm falan yayınlanmış vaziyetteydi. Normalde 10 bölüm yayınlanan diziye yetişip izlemek çerez olması lazım ama o süreleri gördükten sonra vazgeçmiştim izlemekten. Burada da 153 dakikayla ortalama en yüksek süreye sahip olduğu yazmış zaten. Yani gerçekten şu durum içler acısı ve hiç kimsenin bu duruma müdahele etmemesi çok üzücü.
 

slhttnmtl

Favori Üye
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
27,107
Reaksiyon puanı
24,020
Puanı
1,060
Konum
Denizli
Çok iyi bir çalışma olmuş, sektörün içler acısı hali de resmen çalışmaya yansımış.

Akrep max. 6 reyting, min. 0.95 almasına rağmen ortalaması fena değil ama ben bu diziye nasıl katlandım anlamadım. Süreleri aşırı uzun, hele FOX dizileri genel olarak diğerlerine göre bir tık kısa olmasına rağmen o Son Yaz'ın süreleri ne anlamadım, listenin kanalı TRT ve atv. Şaşırmıyoruz, özellikle Kardeşlerim'e ne zaman baksam bölümleri 2 buçuk saatti.

FOX'un başarısı beklediğimden yüksek çıktı, bu sezon dizileri iddialı geliyor ama bakalım, Star ve Show da beklenildiği gibi vasat gitmiş.

OGM çok başarılı bir sezon geçirmiş, Tims&B de Şeref Sözü'ne rağmen yine gayet başarılı bir sezon geçirmiş. Medyapım da dizi açısından bol, başarı olarak da yine güzel bir sezon geçirmiş. Bu sezon Yasak Elma ve Sadakatsiz hafif korkutsa da yeni dizileriyle güzel bir sezon geçirecektir.

Sadakatsiz sezonun dizilerinden biri olmuş, özellikle AB performansı çok iyi. Süre açısından da bizim şartlarımıza göre harika olduğu ortada, kocaman bir tebrikler.