2019'da 'Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Yapımlar!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,763
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
'Netflix Türkiye' hesabı 2019'da Türkiye'deki kullanıcıların en çok izlemeyi tercih ettiği yapımları açıkladı!

28 gün içerisinde minumum 2 dakika izlenen yapımların değerlendirildiği listede, platformda yayınlanan dizi, film ve belgeseler yer alıyor.

Aralık ayı içerisinde yayına giren Atiye ve The Witcher gibi yapımlar beklenen izlenme oranları ile listede yer alıyor.

https://twitter.com/x/status/1211527584846110720

Atiye'yi daha izlemedim, forumda okuduğum yorumlarda (olumsuz bir kaç yorum hariç) beğenildiği ortada. 3 günde zirvede olacağını hiç zannetmiyordum, sürpriz oldu.

Organize İşler Sazan Sarmalı ise vizyondayken burada yayınlandı, o da şaşırttı. Bakalım, yarın TV'de ne yapacak...

Atiye muhteşem iş olmuş, yapmışız ve olmuş. Sonuna kadar arkasında durulması gereken bir proje, sürükleyiciliği ve görüntü kalitesi, oyunculuklar derken daha fazlasını da hak ediyor.

Reactions: alperuz
28 gün içinde en az iki dakika?
Demek istediğim analtmak istediğim
gerçek bir seyirci profili

Reactions: blacklion
Emoji de atsaydın bari kuru kuru.

Netflix Atiye en cok izlenen dizi algısı yapıp diziye izleyici toplamaya calisiyor.
Ki bu dizi her türlü izleyici toplar, ne gerek var böyle hareketlere anlamiyorum. ?
Attım sanmiştim al iki tane artti
aynen bugun yarın fix rakam 40milyon izlendi diye rakam da verirler

Reactions: blacklion
#Atiye hak ediyordu sonuna kadar. Dizi anlayana çok şey katıyor ve dolu bir dizi. Her anı yabancı bir mistik dizi izliyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. İzleyiniz.