2019'da En Çok Konuşulan 4 İsim Kim?

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,640
Puanı
1,060

2019'un en çok konuşulan 4 ünlü ismi belli oldu!

Habermetre'nin verilerine göre Ocak ayından bu yana en çok konuşulan ünlü isimler; Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlutuğ, yaptığı açıklamalarla ve davranışlarıyla çok eleştirilen Can Yaman, Mucize Doktor dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Taner Ölmez ve kendisinden 48 yaş büyük bir adamla evlenip gündeme bomba gibi düşen Meltem Miraloğlu oldu.

Şaka gibi haber
son 4 ay içinde oln olay tüm yılda konusuln olaylardan daha cok mu konusulmuş
hele o kızın evliliği 1 hafta bile konuşulmamiştr be

Reactions: Yiğitt
Taner ve Kıvanç'a tebrikler, geri ikisine yorum bile yapmıyorum...

Şaka gibi haber
son 4 ay içinde oln olay tüm yılda konusuln olaylardan daha cok mu konusulmuş
hele o kızın evliliği 1 hafta bile konuşulmamiştr be
Beren Saat ayrılacak mı barışacak mı haberleriyle yıl boyu daha çok ilgi çekti. Geçen gün Show TV'de magazin programında kendilerince Yılın Enlerini belirlemişler, en çok konuşulan isim Beren Saat demişler. Gerçekten sürekli Kenan ile haberleriyle çıktılar yıl boyu.

Bu isimler hep son 3-4 ayın isimleri, kaynak pek gerçekçi gelmedi bana.

Reactions: Forumdash
Diğerlerinin aksine magazinsel olaylarla gündeme gelmeyen Taner Ölmez'e tebrikler.

Oyunculuğunu beğenmen için ne yapsın istersin. Adam her hafta döktürüyor ama hala yaranamıyor belli bir kitleye.

Reactions: offensive
Bir de Demet Akalın
aeda vs berkay mahkemwleri berkay ve zırvaları filan

Reactions: Yiğitt
O konular venden uzak ama magazin gerçekten eksik
bi ara acılıyordu kanal etkinliğinde ne guzel
Bununla ilgili bir çalışma yapılsa güzel olur, yani sürekli açılmasa bile ''2019 Önemli Magazin Olayları'' gibi bir konu oluşturulup bir arşiv oluşturulabilir. @Aserat yapsa sevabına, sever böyle işleri.

Vallahi ben en çok Kenan Doğulu ve Beren Saati dinledim koca yıl