Bu kadar çabuk harcamayın bence sonra Star gibi olmayın da.Kaldırsın kimseye bedavadan ekmek yok.![]()
Bu kadar çabuk harcamayın bence sonra Star gibi olmayın da.Kaldırsın kimseye bedavadan ekmek yok.![]()
Bayık bakışlarıyla 2020'yi göremesin şu dizi. İzlemiyorum ama ne kadar kısa sürse o kadar içim rahatlayacak şu yeteneksiz kadının ekranda daha fazla görünmesini istemiyorum. Oyunculara hakaret varlığı.Benim hâlâ umudum var.![]()
Bu kadar çabuk harcamayın bence sonra Star gibi olmayın da.![]()
Buğra böyle düşünüyorsa Fox'ta 4. Bölüm final diyebiliriz.Kaldırsın kimseye bedavadan ekmek yok.![]()
Bugün biz de arkadaşlarla tartıştık ben Cansu Dere'nin kötü bir oyuncu olduğunu savundum..![]()
Derse geç kaldık tartışma yüzünden.Şer ittifakı Zonguldak şubesi üyeleri.![]()
Donukluk seviyorlarsa evlerindeki buzdolabına bile meyledebilirler bunlardan uzak dur sen.Derse geç kaldık tartışma yüzünden.Biri şey dedi zaten o yüzündeki donukluk cazip kılıyor dedi, birde bunlar mühendis olacak ben bir şey demiyorum..
![]()
Tövbe estağfurullah aklıma gelmeyen fanteziler senin aklına geliyor.Donukluk seviyorlarsa evlerindeki buzdolabına bile meyledebilirler bunlardan uzak dur sen.![]()
Ben senin masumiyetine zeval gelmesin diye şey ettim.
Hekimoğlu ve Sefirin Kızı'yla da tekrar 34'e çıktı.Sevgili Geçmiş'in final yapmasıyla güncel yapım sayısı 32'ye düştü.
Ferhat ile Şirin'in kalkmasıyla da 33'e düştü.Hekimoğlu ve Sefirin Kızı'yla da tekrar 34'e çıktı.![]()
Doğduğun Ev Kaderindir'le 29 oldu ama onun için ayrı TV8 kısmı eklemek gerekecek.2 dizi yayından kaldırıldı (Ferhat ile Şirin, Azize) - 2 dizi final yaptı (Aşk Ağlatır, Kimse Bilmez)
Yılın son ayında ekrandaki yapım sayısı 28'e düştü, bu da son 3 ayın en düşüğü.
32. En son mesajımı görmedin herhalde.Dizi sayısı 31'e yükseldi, liste güncel.![]()
Onun hangi ayda başladığını tespit edip o aydaki sayıları da yükseltmek gerekiyor, daha geniş zamanımda bakabilirim ama her seferinde böyle şov yapmak yerine kendin neden eklemiyorsun?32. En son mesajımı görmedin herhalde.![]()
Şov mu. Senin açtığın konuya senin bilgin dışında müdahale etmek istemediğim için böyle dedim ama bundan sonra bir şey demem. Zamanında mesajı görmeyen sensin o yüzden tekrar ettim sadece. Her yaptığımız göze batıyor.Onun hangi ayda başladığını tespit edip o aydaki sayıları da yükseltmek gerekiyor, daha geniş zamanımda bakabilirim ama her seferinde böyle şov yapmak yerine kendin neden eklemiyorsun?![]()