2018'in En Çok İzlenen Kanalları Belli Oldu!

O dediklerin eskidendi
Kaç sezondur hali ortada

Fatih’in kadrosuna katıldığında sevinmiştin
Hatta ben bunun ihtimalinin olduğunu söylediğimde bile
Yalan mı
Sırf seni diziye çekmek için söylemiştim, yoksa reytingi bile olmayan kişiyi ne yapalım biz?

Çatlasın kıskananlar, herkes senin gibi olsa keşke.

kanal d'yi bu saatten sonra kimse kurtaramaz
Kurtarırım ben @serhatt Yeni Nesili araştırıyorum Kimin kitlesine o diziyi yapacağımi buldum ama Formatın Türkiye kültürüne uyumlu olmalı
Benim yapicagim dizi senaryomda her şeyi halk seçecek ve her şey Suçlu bir peri olsa Türkiyenin Mahkemesi yargılayacak
@serhatt

Ohoo böyle iş olmaz ama
Kendine disleri alıp hemen üstüne yeni bölüm konusunu açmışsın, haksızlık bu

Sırf seni diziye çekmek için söylemiştim, yoksa reytingi bile olmayan kişiyi ne yapalım biz?

Çatlasın kıskananlar, herkes senin gibi olsa keşke.
Bu arada sizin kanala da tebrikler. Kanal 7'yi geçmişsiniz büyük başarı

Atv şov yapmış
Kanal d ölmüş
))

Ohoo böyle iş olmaz ama
Kendine disleri alıp hemen üstüne yeni bölüm konusunu açmışsın, haksızlık bu
Boşuna bölümün ismi Oyun İçinde Oyun olmadı
hem ben zaten bugüne yayınlayacaktım. İnanmazsan @destere ye sor. ben ona bugün yayınlayacağımı belirtmiştim
Kanıtlayabilirim sana

Boşuna bölümün ismi Oyun İçinde Oyun olmadı
hem ben zaten bugüne yayınlayacaktım. İnanmazsan @destere ye sor. ben ona bugün yayınlayacağımı belirtmiştim
Kanıtlayabilirim sana
Neyse benim için fark eden bir durum yok, her türlü gerilerdeyim zaten

Bu aylık reyting değil
Şahin tepesi bu reytinge ancak 0.01 etki eder yada etmez
Ayrıca gecen sene Karadeniz 20-15 (AB 15 ortalama) arası aldiği halde AB'de geçilmiş
Şu sıralar atv'ye gıcıgım rahatça gömebilirim
üstüme gelme

amacım diss almaktı, samimi değildim o mesajda
Seni diss konuma bekliyorum
Dizinin finalini izledim bugün Atv'de ve sonunu çok güzel bağlamışlar. En azından boş kalmadı finali

amacım diss almaktı, samimi değildim o mesajda
Seni diss konuma bekliyorum
Dizinin finalini izledim bugün Atv'de ve sonunu çok güzel bağlamışlar. En azından boş kalmadı finali
O diss konusu ne
8.bölüm yazıyor diye girmedim
Evet boş kalmadı ama harcadılar resmen
Cmts günü boştu kanalın oraya atabilirlerdi. Ergenler için EfDa sahneleri cekiyorlardı habire cmts de ergen dizisi günleriydi. KMOİ'yi pazar'a alıp Şahin Tepesi devam edebilirdi

Gir beğeni at konuma
ve ilk satırları okursan anlarsın. Nerdeyse bir sene önce başladım. genelde ayda 1 yayınlıyorum

Diziye gelince şu 3 haftalık ara nedeniyle zoraki final oldu gibi. Yoksa artış yaşama potansiyeli çoktu

1 senenin nerdeyse 6 ayı yoktum forumda
Tamam bakim bari

Kanal 7 de olmasa bazı gruplarda Kanal D sonuncu olacakmış [emoji55] nereden nereye.

Aaa evet kendi kanalını tepeye koyarak
Bir de haberi yokmuş gibi seviniyor yorum yazıp

Sende Haziranda açarsın sezonu en iyi kapatan kanallar diye sende kendi kanalını tepeye koyarsın ayoll
Öyle yapacağım zaten, zirve bizim