Sezona Show TV Damga Vurdu!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
show-tv-prime-time.jpg


"Hayatın her rengi Türkiye'nin kanalı Show TV'de" sloganıyla 2018 sezonuna başlayan Show TV, bir önceki sezona göre izlenme oranını en çok arttıran kanal olmayı başardı. Bunun yanısıra sosyal medyada konuşulanlar arasında dizileriyle damga vururken, sadece Türkiye'de değil Dünya gündeminde çoğu kez trendler listesinde yer aldı.

Ay Yapım imzalı; Çukur ve Çarpışma'nın yanısıra Tims&Bi Yapım'ın güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizisi Gülperi ile haftanın üç gününde zirve yarışında yer alan kanal ekranlara yeni veda eden Yeni Gelin ile uzunca bir süre de Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Sadece reytinglerde ve sosyal medyada değil Türkiye'nin gündemine oturan Çukur ve Çarpışma milyonların fenomeni olurken Çukur'un karakterleri ve kurgusal hikayesi sokak adlarında, inşaatlarda, dükkan isimlerinde kendini gösterirken gençler arasında da popüleritesini korudu.

DuoJ11YXcAAdtG0.jpg


Doğru ve tarafsız sunumuyla dikkat çeken, genç ve dinamik kadrosuyla "en güvenilir" haber bültenleri arasında yer alan Ece Üner ile Show Ana Haber ve Pınar Erbaş ile Show Haber hedef kitle TOTAL'de en çok izlenen haber bülteni yarışındaydı. Haberleriyle sosyal medyada ve Youtube'de milyonlarca kez izlenen Show Ana Haber özgün ve tarafsız içeriğiyle yine gündemi belirlemeye devam ediyor.

show-tv-ana-haber.jpg


Yeni sezonda ise Pana Film'in iddialı kadrosuyla dikkat çeken Nöbet dizisi ve ekranların fenomen programı Güldür Güldür Show ile kanalın zirve yarışında iddiasını korumaya devam edeceği anlaşılıyor.

show_tv_yayin_akisi_19_subat_pazar_h176893_4db7e.png
 
Son düzenleme:

papuleoo

Tecrübeli Üye
Katılım
25 Kasım 2013
Mesajlar
11,550
Reaksiyon puanı
11,301
Puanı
710
Konum
İstanbul
Kanal fanı değilim ama Nöbet ve Güldür Güldür Show'un başlamasından sonra en çok izleyeceğim kanal şüphesiz Show TV olacak.