2018 Yılının En Yakışıklı ve Güzel Yüzleri Belli Oldu

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060

Milyonlarca insanın oy kullandiği 1990 yılından beridir geleneksel olarak düzenlenen, güzel/yakışıklı yüzlerin seçildiği etkinliğin 2018 sonuçları belli oldu.

Türkiye'den de listeye giren isimler oldu. Bu listeye göre en yakışıklı kategorisinde listeye
Çağatay Ulusoy (23), Barış Arduç (31) sırada yer aldı. En güzel yüz kategorisinde ise Hande Erçel (7), Özgü Kaya (51), Elçin Sangu (74) listedeki yerini aldılar.

En güzel/yakışıklı yüz kategorisinde 1.sırada yer alan isimler ise şöyle; Fransa'lı 17 yaşındaki Thylane Blondeau, 39 yaşındaki ABD'li aktör Jason Momoa oldu.

Tam Liste

Muhafız daha kendini belli edemedi. Seneye Çağatay 1.olursa başta @Çiğdem- kuduracak
Adım adım dünyayı fethediyor

Barış Arduç 15-16. sıralardaydı.
Çağatay da Barış da harika isimler.

Kubilay Aka, Burak Özçivit, Tolgahan Sayışman, Mustafa Mert Koç, Aras Bulut İynemli, Kerem Bursin, Berk Cankat, Furkan Andıç, Kaan Urgancıoğlu, Berk Oktay, Ekin Mert Daymaz, Serkan Çayoğlu vs vs eksik olmuş listemiz

Saydiğin isimlerin hepsini geç, senin liste de eksik ama
Kıvanç eksik
Mustafayı koyduysan listeye ben de Mete'yi ekliyorum

Çağatay Ulusoy yakışıklı mı, Hande Erçel güzel mi???
Muhafız daha kendini belli edemedi. Seneye Çağatay 1.olursa başta @Çiğdem- kuduracak
Adım adım dünyayı fethediyor
Ayy şu gözlüklü kel adam kadar bu işten anlamıyorsunuz vlla

Kıvanç ,Aras daha bir sürü adam dururkan yumurta kafalı Çağatayın alınması
Ayrıca Handenin en iyi yüz seçilmesi balon gibi olduğu için suratı ilginç gelmiş olabilir
@xemrexxx @serhatt @Harunnn60

İlk üç seçimin rezalet 😱😱😱 Neyseki kötüden iyiye gidiyormuşsun sonra toparlıyorsun
@xemrexxx @Forumdash @serhatt

Ekstralarımı sunuyorum: Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit adlı ünlüler de yakışıklı değil. Haddimi aşıp 'Kenan İmirzalıoğlu' yazacağım günler de gelecek, ama şimdi değil.

Ekstralarımı sunuyorum: Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit adlı ünlüler de yakışıklı değil. Haddimi aşıp 'Kenan İmirzalıoğlu' yazacağım günler de gelecek, ama şimdi değil.
Burak zibidizinde katılıyorum Çağatay gibi bir abartılanda o zaten
@Forumdash

Ama Kıvanç yakışıklı yaaa okadar da değil