2018 NBA Finalleri|Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers |Yorum & Sohbet Konusu

Aha uzadı. Neyse ki son topta Lebron'u Değil George Hill'i bekledik yoksa gitmişti maç
Şu uzatmaları adam akıllı oynayın artık ya, rahat kazanacağımız maç nereye geldi.

GSW beklediğimin çok altında, siz baya iyi oynadınız ama kazanırsak kazanacağız ne yapalım yani atsaydı son serbest atışı bitseydi maç o zaman
Çıldırdım kafayı yedim ya. Böyle rezillik olmaz. Bu maçı alsak seri bizdeydi bunun altından seri boyunca kalkmamız çok zor.

Çıldırdım kafayı yedim ya. Böyle rezillik olmaz. Bu maçı alsak seri bizdeydi bunun altından seri boyunca kalkmamız çok zor.
Yani kazanmamıza rağmen ben de sevinemedim doğru düzgün
Neyse hadi iyi sabahlar diyeceğim de ne kadar iyi olur bilmiyorum

Peki ilk maç sonucundan sonra fikrin hangi takımın 3-1 yapacağı yönünde.
Belirt ve bizi aydınlat dostum.
Curry ve Durant'ın aynı takımda olduğu sürece ben her hangi bir takımın GSW'yi geçmesinin çok zor olduğunu düşünüyorum. Lebron'un yanına Gobert, Westbrook tarzında farklı 2 sağlam oyuncu gelirse o zaman bir şeyler belki yapabilir yoksa tek başına kral bile yetmez o takımı yenmeye.

Dün ilk maçta deplasmanda yeniyorduk nerdeyse be... Aklımdan çıkmıyor maçın son 1 dakikası. Müthiş bir mesaj olacaktı serinin ilk maçında. J.R Smith ve George Hill'in yaptığı leşlik tarihte asla unutulmayacak, özellikle Gsw seriyi kazanırsa. Ki Lebron dün yetti o takımı yenmeye, son topa kalsa bile yapıyordu neredeyse.

Serinin geri kalanı için ise dünki mağlubiyet çok gurur kırıcı olduğu için umudum baya düştü. İkinci maç serinin kaderini belirleyecek. Cavs nasıl bir karakter koyacak bilmiyoruz, Lebron sağlam olacak mı bilmiyoruz. 2. maçı Gsw yenerse 4-1 veya 4-2 Gsw yenecek gibi geliyor. Ama yine de emin konuşmuyor ve Lebron'a güvendiğimi belirtip mesajı noktalıyorum.

Lebron seride bile maç seçiyor. Geçen sezon gördük ilk maçlarda bayağı yoruldu, kariyerini düşünerek 1 maçı net kendi verdi. Goat olmamasının en büyük sebebi bu bence.

J.R. gibi birisi bir daha yüzük takacaksa zaten gerek yok GSW yine kazansın
Fanlar ne kadar inkar ederse etsin Cavs NBA şampiyonu olacak takım değil. Houston bu konferansta olsaydı finale bile çıkamazlardı.
Neyse bekleyin az kaldı Lakers geri dönecek hepsininin haddini bildirecek

Lebron vücudunu tanıyor hangi maçta kendini vermesi gerektiğini biliyor. Bu seneki Boston serisinde gösterdi bunu. Tam gerektiği yerde artık çare kalmadığı yerde maksimumunu verdi.

Geçen sezon finalde maç seçmedi ki veya yorulma durumu olmadı. Adam triple double ortalamasıyls bitirdi final serisini. Hem Gsw uzay seviyesindeydi hem Cavs rotasyonu Irving de dahil olmak üzere leşti, yetersizdi.

Bu sezon ise yorulma olma ihtimali çok daha yüksek adam tüm maçlarda oynadı. 100 maç dile kolay. Ama ilk maçta 51 attı ve hiç yorgun hissettirmedi. Valla bilmiyorum ama pes etmek yok onu biliyorum. Lebronun her maçını izlediğim için diyorum bu yıl bir başka modda. Gerçekten tek başına taşıyor. Bu finali de hala alma ihtimali var hiç bir şey bitmiş değil. Göreceğiz artık.

Jr. Smith serinin akıbetini çok kötü bir şekilde belirledi bence. İlk maç Cavs'in olsa en az 6 maç görürdük bence ama ivme Warriors'a geçti. Bu kadar ucu ucuna yenilmek kötü etkilemiş olabilir Cavs'i bakalım bu gece ne olacak. Ben Warriors farkı bekliyorum.

Hoşgeldin, buradasın değil mi maçta
@MEnes @DarkLegenD geliyor musunuz