O Çocuklar Duymasın'da değil miydi ya bir adamdı, onu da ben icat ettim diyordu?Reis Seksenler dizisindeki Pilavcıya benzedi o da diyordu ya her şeye ben icat ettim diye.@Maskeli Fedai @Yiğitt
O Çocuklar Duymasın'da değil miydi ya bir adamdı, onu da ben icat ettim diyordu?Reis Seksenler dizisindeki Pilavcıya benzedi o da diyordu ya her şeye ben icat ettim diye.@Maskeli Fedai @Yiğitt
Aman ne biliyim Birol Güven dizilerini mi aklımda tutcamO Çocuklar Duymasın'da değil miydi ya bir adamdı, onu da ben icat ettim diyordu?@xBUGRAx FOX'lu bölümlerdeydi o galiba
Hiç bir seçim aşamasında bu kadar gülmemiştim iyiki Muharrem bey aday olmuş adamı çok sevdim valla
Çok güldüm bu videoya, şimdi Devlet Bey geçip milletvekili olacak ve meclise mi girecek? Gündemi sallayan kek, oralet, kıraathane olaylarını hiç mi duymamış? Bu derece mi soyutladı?
Aslında tatlı ülkeyiz ya. Seçimler bile komedi.
Devleti yeni gördüm bu adam seda Sayan gibi rezil olmaya doyamadı
Siz hala dedeleri kovup koltuklarına oturmadınız mı
Harun
Atacan
Bu da ben
Midem bulanıyor yapma
Türkiye Cumhuriyeti'nin gördüğü en eğlenceli seçimidir.
Bahçeli videosu şahane
32yil once Perihan abla dizisi görüyorsunuz her şey var hep demisimdir biz halkız;; sahte biz @mrt-06 burjuva- dış mihraktir diye bu da kanıtıSeyyar Tayyar.Seksenler nerden çıktı atv'de girmişti ilk diziye.
Millet nelerle ugraşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?