2017'de 57 Dizi Sona Erdi! | Fav10 Özel

Final yapanlar ile yayından kaldırılanlar aynı kefeye konmuş aşırı absürt bi liste olmuş.

onca dizi arasında anne ve bodrum masalının yerleri ayrı kalbimizde keşke bitmeselerdi ama her güzel şeyin (su , zeynep , aslı ,,) bir sonu vardır

yeni güzelliklere yelken açmak lazım gelsin faziletin kızceleri

- Yüz Yüze
- Klavye Delikanlıları
- Hayati ve Diğerleri
- Umuda Kelepçe Vurulmaz
dizileri hakettiği bölüm sayısına ulaşmadılar.

Ayrıca;
- Bana Sevmeyi Anlat
- Rüzgarın Kalbi
- O Hayat Benim
- Yüksek Sosyete
bile bile günü değiştirilerek resmen kurban edildiler.

Onun dışında alles okey

Eline sağlık @Aserat
Bu arada Show TV'nin en uzun süren dizisi için ALA yazmışsın ama İçerde daha uzun sürdü, sadece belirtmek istedim

Kanal D'nin bitirdiği dizilerin oyuncu kadroları kötü işler, yıldızlarla yaptığı projeler tutuyor çoğunlukla. VEA, Tutsak, Kara Yazı, Dostlar Mahallesi, Hayati ve Diğerleri, Evlat Kokusu boş işlerdi.

Poyraz Karayel ve Hayat Şarkısı tadında bitti, Bodrum Masalı kanallık değildi zaten. Yapımcının mantığıyla bitti, kanalı iyi kurtardı.

FOX çökmüş. 😱

Ellerine sağlık @Aserat güzel çalışma olmuş. Kanal D nin en kötü yılıydı muhtemelen. Bitirdiği dizi sayısı rekor.

Yalnız TRT de 2017 yılında Seksenler ve Lise Devriyesi de sona eren dizilerdendi.

Aa harbiden unutmuşum onları. 😱 Hatırlattığın için teşekkürler ekledim şimdi.

Kara Yazı'da Haluk Bilginer ve Emre Kınay vardı daha ne olsun. Kanal D'nin başarısızlığını örtmene gerek yok yani.

Haluk Bilginer usta oyuncu alabilir ama maalesef izleyiciyi çekemiyor. Yani bir Çağatay Ulusoy değil.

Kanal D harika gidiyor.