bitenlere demiyorum bee bitmeyen dizilerime diyorum yanı 2 dizi hariç dizim bitmemiş devam ediyor diğerleriKız Vadi mi kaliteydi en son Cahit superman gibi uçuyordu nesi kalite bunun
bitenlere demiyorum bee bitmeyen dizilerime diyorum yanı 2 dizi hariç dizim bitmemiş devam ediyor diğerleriKız Vadi mi kaliteydi en son Cahit superman gibi uçuyordu nesi kalite bunun
@vadikızı @pompy @ömer karataş
Kurtlar Vadisi Pusu Eylül 2017'de başlıyormuş duydunuz mu ? 360'dan Tayyar Işıksaçan dedi Aklınızda kalmasın ekibi
hafıza gitmiş kızda hemde bu yaşta alarm kurar gibi yorum kuruyorki ilerde hatırlasın diye.
şuraya yorum atayımda sonra detaylı bakarım
yok arada kaynamasin dedim. misafirler var ve ben gece bakacagim konuya. sonra profilimden bulmak kolay oluyor 😉hafıza gitmiş kızda hemde bu yaşta alarm kurar gibi yorum kuruyorki ilerde hatırlasın diyehep bu isveç soğuğu böyle beyne vura vura beyni donduruyor yazık valla)
babam ve ailesini izliyordum bir o kaldırılmış benim dizilerden, onunda kaldırılması çok iyi oldu dizi reyting için saçmalamaya başlamıştı zaten
yok arada kaynamasin dedim. misafirler var ve ben gece bakacagim konuya. sonra profilimden bulmak kolay oluyor 😉
hafiza problemim olsa senin bana yaptiklarini unuturdum demi yani 😉
biz bunlari aşmamismiydik. ben bugun sana yeterince iyi davranmadimmi ?zaten o da artniyetinden ileri geliyorbinlerce övgümü hatırlamaya gelince alzheimerliler gibi davranırsın ama bir tane şaşırıpta kınama mesajı yayınlarsam kırk yıl fil hafızası gibi hafızaya sahip olursun allah seni kahretmesin baribak en azından lafın sonunu güzel bitirdim bu sefer? artık kendimi kontrol edebiliyorum mesaj yazarken
biz bunlari aşmamismiydik. ben bugun sana yeterince iyi davranmadimmi ?
biz baya baya iyiydikte şimdi ne gerek var yine araya duvar örmeye ?? profilimdeki lafim yeterliydi ama
@vadikızı abla ya 8 ay daha var ama Kurtlar Vadisi Darbe filmi bir nebze dindircek hasretimizi
@GAY1i bu yoruma niye olmamis atılırki?.
şuraya yorum atayımda sonra detaylı bakarım
Ya yorum yapmak için yapılmış bir yorum olduğunu anlamıştım başta ama sonra izahlayinca sen durum anlaşılmıştı aslında geri almam gerekiyordu unutmuşum alayım@GAY1i bu yoruma niye olmamis atılırki?
Gelelim konuya,
Atv de Eve dönüş ve Evli ve öfkeliyi beğenerek baştan sona izledim.
Show tv de Arkadaşlar iyidiri izledim.
Asla vazgecmemide tekrarlardan tamamina baktim.
Aci aşk dizisini final yaptıktan sonra Show maxda izledim çok güzel diziymiş. Şuan bodrum masalının Ateşi o dizide döktürmüştü.
Ağlamak bukadarmı yakışır bir erkeğe
Oyunbozan dizisinede yazık oldu. türk halkina o tarz diziler ağır geliyor tıpkı 46 yok olan dizisi gibi.
izlediğim bir çok dizi vardi, liste uzun
ben ve küfretmek? no no noYa yorum yapmak için yapılmış bir yorum olduğunu anlamıştım başta ama sonra izahlayinca sen durum anlaşılmıştı aslında geri almam gerekiyordu unutmuşum alayımşu an bu mesajını okuyunca aslinda ortak izlediğimiz çok sayıda dizi varmış KALITELI 😉 Eve mecburen geri Dönüş ve hem Evli yim hem de Öfkeli yi ben de merak ediyorum aslında izleyememistim Benim Arkadaşlarım Iyidirler bu var sonra @destere den Asla Vazgecmem çok total di bırakmistim hemencecikçok ACI AŞK mükemmel bir diziydi Show TV resmen harcadı diziyi o zamandir show tv ye küs üm ben tekrar bölümlerini bile seyrediyordum oysaki sonra yine showmax ta yayınlayInca ordan bi kere daha seyrettim 😉 Oyunbozan da yine Kalite bir projeydi aaaa bak 46 Yok Olan DNA larim dizisi ni ben iple cekiyordum resmen Star TV de bunu bitirdi zaten 5 yıl dir kusluydum artık yüzüne bile bakmıyorum nedenim ise IBRET I AILEM dizisini bitirmesi COK KALITELI GÜLMEK ISTIYORSANIZ MUTLAKA AMA MUTLAKA IBRET I AILEM I MUTLAKA SEYREDIN ZATEN HAFTA SONU IZLESENIZ BITER BU NEDENLE YAVAŞ YAVAŞ TADINI CIKARTA CIKARA IZLEYIN KI SONRA NEDEN BAŞTA UYARMADIN BIZLERI DIYIP KUFRETMEYINIZ BANA
Şimdi hemencecik şimdi 1.bölümünden başlıyorsunuz final e kadar her bölümden sorumlusun sinavimdaben ve küfretmek? no no no
ben gayet kibar biriyim
o diziyi sonuna kadar olmasada izlemiştim zamanında
ben daha bir çok dizi izlemiştim ama belirtmedim hepsini.
evet baya ortak dizi bakmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?