2015'te Kaç Dizi Bitti?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061

Dizi kıyımları son hız devam ediyor. En son 31 Ocak 2015 tarihinde yaptığım yazıda toplam 31 dizi bitmişti. 31 Ocak'tan 3 Mayıs'a kadar toplam kaç dizi bitti? İşte tüm detaylar!

Bu zamana kadar en çok dizi bitiren kanal ATV oldu. Hemen arkasından ise Star Tv geldi. Hangi kanaldan kaç dizi bitti? İşte ayrıntılar...

KANAL D
1) Küçük Ağa

2) Ulan İstanbul
3) Kara Kutu
4) Yalan Dünya
5) Bana Artık Hicran De
6) Benim Adım Gültepe
7) Galip Derviş
8) Hayat Yolunda

Toplam : 8 dizi bitti.

ATV
1) Bugünün Saraylısı
2) Kaçak
3) Diğer Yarım
4) Kalp Hırsızı
5) Beyaz Karanfil
6) Diğer Yarım
7) Üç Arkadaş
8) Ankara'nın Dikmen'i
9) Racon Ailem İçin
10) Sevdam Alabora

Toplam : 10 dizi bitti.

STAR TV
1) Kardeş Payı
2) Gönül İşleri
3) Kaçak Gelinler
4) Reaksiyon
5) Aramızda Kalsın
6) Kurt Seyit ve Şura
7) Aşktan Kaçılmaz
8) Sil Baştan
9) Urfalıyam Ezelden

Toplam : 9 dizi bitti.

SHOW TV
1) Fatih Harbiye
2) Ezra
3) Roman Havası
4) Ah Neriman

Toplam : 4 dizi bitti.

FOX TV
1) Günahkar
2) Emanet
3) Kadim Dostum
4) Bir Erkek Bir Kadın İki Çocuk

Toplam : 4 dizi bitti.

TRT1
1) Hayat Ağacı
2) Yedi Güzel Adam
3) Yedikule Hayat Yokuşu
4) Şimdi Onlar Düşünsün
5) Aşkın Kanunu
6) Beni Böyle Sev

Toplam : 6 dizi bitti.

TV8
1) Homofis

Toplam : 1 dizi bitti.

Toplam ise : 42 dizi bitti.

Sezon sonuna yaklaştığımız bu günlerde ise büyük bir dizi kıyımının olduğunu görüyoruz.

Son düzenleme:
Eline sağlık Yiğit'im.

İçlerinden beni en çok üzen Beni Böyle Sev ve Kardeş Payı oldu.

Beni Böyle Sev o zorlu Pazartesi gününde kanalını çok iyi sırtlıyordu gününü değiştirdiler sonra bitirdiler oysa TRT'yi 3 sezon boyunca sevindirmişti en azından sezon sonuna kadar sürmeliydi hem izleyiciye hem ekibe büyük ayıp ettiler.

Aynı şey Kardeş Payı için de geçerli AB'de zirveye oynayan diziyi Serçe Sarayı için ateşe attılar Star o dizi sayesinde gerek sosyal medyada gerek reyting anlamında çok iyi kazanç sağlamıştı pat diye gün değiştirip bitirmek büyük bir fiyasko oldu hatta sezonun bence en büyük fiyaskosu Star'dan gelmiş oldu.

ATV sanırım en kötü sezonunu geçiriyor ekonomik kriz döneminde bile daha iyi durumdaydı...

Yalan Dünya, Gültepe, Hicran da kanal kurbanı oldu denilebilir.

Ellerine sağlık.

Kanallar artık çok fazla dizi yapıyor. Her dizi nerdeyse birbirinin kopyası haline geldi. Artık Kore dizilerine geçis yaptık senaryo kıtlığı yüzünden
Kanallar artık az ama öz diziler yapmalı yada yarışmalara yönelmeli , listede birkaç dizi hariç biten dizilere iyi ki bitmis diyorum.

En çok üzüldüklerim Aramızda Kalsın, Benim Adım Gültepe, Galip Derviş, Ulan İstanbul ve Urfalıyam Ezelden oldu.

Bu kadar dizinin sona ermesi sektör adına hiç hayra alamet değil maalesef. Umarım gelecek sezon bunun önüne geçilecek bir şeyler yapılır.

Ellerine sağlık Yiğit, bilgilendirici ve emek isteyen bir yarışma olmuş.