2015'te devler Ligi finali TT Arena'da

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Galatasaray'ın yeni yuvası Türk Telekom Arena, 2014-15 sezonunda Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacak... 20 Mart Salı günü İstanbul'da başlayacak ve 2 gün sürecek UEFA toplantısında Devler Ligi ve Avrupa Ligi finalleri ile Süper Kupa maçının oynanacağı şehirler ve programları açıklanırken, 2015'teki Şampiyonlar Ligi finaline TT Arena'nın ev sahipliği yapacağı da resmen açıklanacak...
[h=4]TOPLANTI CONRAD OTEL'DE[/h] Conrad Otel'de gerçekleştirilecek toplantı ile ilgili program UEFA'nın resmi sitesinden de duyurulurken, Türkiye'deki şike soruşturmasının gündeme gelmeyeceği vurgulandı. Bu arada takımını hiç yalnız bırakmayan sarı-kırmızılı futbolseverler, Gençlerbirliği karşılaşmasına da büyük ilgi gösterdi. TT Arena'yı büyük ölçüde dolduran Galatasaraylılar, 90 dakika boyunca bir an olsun susmadan takımını destekledi. Cimbom da 12'nci adamının coşkulu tezahüratlarına 3 puanla karşılık verdi.

Daha belli değil ama olursa güzel olur 2 şampiyonlar ligi 1 uefa baya güzel olur:)

inşallah o yıl şampiyon oluruz şampiyon liginde bunu yapacak güç var bizde

Oha ufak atın da civcivler yesin:D Buna gülerim ancak Türk takımlarına bi 10 sene lazım şampiyonluklar için

Oha ufak atın da civcivler yesin:D Buna gülerim ancak Türk takımlarına bi 10 sene lazım şampiyonluklar için

apoel gibi bi takım çeyrek finale çıkabiliyosa herşey olabilir.eğer bi türk takımı şampiyon ligini alacaksa bu galatasaray dan başkası olamaz bu çok açık

En çok biz yaklaştık ama 2015'e kadar neler olur bilinmez Fenerbahçe 1-2 transferle çok iyi bir takım olur o zaman da ancak yarı final görür belki...
Galatasaray ligde iyi gidiyor ama Avrupa'da nasıl bu kadar iddaalısınız anlamadım. Daha Barcelona ve Real Madrid öldü mü?

En çok biz yaklaştık ama 2015'e kadar neler olur bilinmez Fenerbahçe 1-2 transferle çok iyi bir takım olur o zaman da ancak yarı final görür belki...
Galatasaray ligde iyi gidiyor ama Avrupa'da nasıl bu kadar iddaalısınız anlamadım. Daha Barcelona ve Real Madrid öldü mü?
bu yazına baya güldüm biz çok yaklaştık diyosun siz ömrü hayatınızda zar zor 1 defa çeyrek finale çıkabildiniz :D bizim yarı finalimiz var :D fenerin yarı final görmesi hayalden de öte dediğim gibi ancak galatasaray yapar bunu başımızda imparator varken tam sırası

Asıl ben sana güldüm zaten ben şampiyonluğa yaklaştık demedim yarı finalin kapısından döndük biz!
Ayrıca değil Fatih Terim Mourinho gelse Türk takımları şampiyon olamaz...

edit: O yarı final oynadığınız seneyle şimdiki arasında inanılmaz bir kalite farkı var eskiden her ligden 1-2 takım giderdi şampiyon kulüpler kupasına...

UEFA (2000) olsun dünya kupası (2002) olsun avrupa kupası (2008) olsun bunlarda da kimse bu kadar başarı beklemiyordu... Ayrıca kaldı ki fenerbahçede zico döneminde çeyrek finale çıkmış ve chelsea ye şansız bi şekilde elendi... + Galatasaray bundan 2-3 sene önce a.madride elendi çeyrek finalde ve a.madrid gitti şampiyon oldu ki o maç bizim hakkımızdı penaltımız verilmedi verilse biz çıkmıştık 😉

UEFA (2000) olsun dünya kupası (2002) olsun avrupa kupası (2008) olsun bunlarda da kimse bu kadar başarı beklemiyordu... Ayrıca kaldı ki fenerbahçede zico döneminde çeyrek finale çıkmış ve chelsea ye şansız bi şekilde elendi... + Galatasaray bundan 2-3 sene önce a.madride elendi çeyrek finalde ve a.madrid gitti şampiyon oldu ki o maç bizim hakkımızdı penaltımız verilmedi verilse biz çıkmıştık 😉

UEFA ve Şampiyonlar Ligi çok farklı. UEFA'yı yine bir Türk takımı alabilir. Hatta Beşiktaş bile alabilir bu yıl. Ama Şampiyonlar Ligi tamamen farklı bir olay. Çeyrek finale gelsen bile sonrasını getirmen çok çok zor.

Milli takım düzeyinde işler biraz daha farklı. Orası sürprize daha açık. Maçlar art arda oynanıyor ve iyi bir havaya giren takım sürpriz işler başarabiliyor ama sonuçta orada da kazanan büyük takımlardan biri oluyor bazı istisnalar dışında...

UEFA ve Şampiyonlar Ligi çok farklı. UEFA'yı yine bir Türk takımı alabilir. Hatta Beşiktaş bile alabilir bu yıl. Ama Şampiyonlar Ligi tamamen farklı bir olay. Çeyrek finale gelsen bile sonrasını getirmen çok çok zor.

Milli takım düzeyinde işler biraz daha farklı. Orası sürprize daha açık. Maçlar art arda oynanıyor ve iyi bir havaya giren takım sürpriz işler başarabiliyor ama sonuçta orada da kazanan büyük takımlardan biri oluyor bazı istisnalar dışında...

Öyle diyorsun ama geçen sene man city vardı uefada bu sene man united var mesala gs kazandığında leeds united vardı ki ingiltere'nin en iyi takımlarındandı daha sonra arsenalle yaptık maç henry - bergkamp - lujungberg - kaleci seaman falan hepsi süperdi :) sonra süper kupa maçı yaptık ki bu da R.madrid le oldu yani :D kupa finalinde r.madridle oynuyorsun r.madrid şampiyonlar ligini almış bi takımdı :)

eskiden uefa kupası çok kaliteli ve zordu şimdi braga gibi takımlar finale falan çıkıyo pek bi önemi kalmadı