Hem de neredeyse ilk 50'ye giriyormuşum. 1000 mesajı geçmişim. Efsane bir sonuç benim için
Silinen mesajların da olmuştur muhakkak.bu işte bi terslik varşuanda 1,071 ( simdi 1,072 ) mesajım var 1,104 mesaj yazmışım ?
Silinen mesajların da olmuştur muhakkak.
ayoll sen nisanda gittin ekim biterken geldin nerden baksan 6 ay zaten yoktun 1 yılın yarısı ediyor oradanda 8 ekleyelim 16 ayrıca bu yılı hiçbir konulara yazmayarak protestoyla geçirdin 8 de öyle koysak 24000 mesajla senin 1.olman gerekiyordu normal şartlardailk beşi ve sonraki 25 i ve de geri kalan tüm forumdaşları tebrik ederim
kendimide kutlayayım iyi yazmışım yeterli bu kadarı
okadar senaryo sınırına rağmen iyi durumdayımayoll sen nisanda gittin ekim biterken geldin nerden baksan 6 ay zaten yoktun 1 yılın yarısı ediyor oradanda 8 ekleyelim 16 ayrıca bu yılı hiçbir konulara yazmayarak protestoyla geçirdin 8 de öyle koysak 24000 mesajla senin 1.olman gerekiyordu normal şartlarda
aaa bu arada 4.olmak çok güzel şöyle bir bakıyorum 100 kişilik liste var ama 2-3 kişi hariç herkes forumda olan aktif kişiler ayoll hatta liste dışı olup aktif olanlarda var gerçekten forumun büyük başarısı bukadar üyeyi bir arada tutmak ve 4.olarakta benimde bir başarım var
aaa evet 24.sırada iyi bencedeokadar senaryo sınırına rağmen iyi durumdayım
Sihirli annem Halkın yolundanın fragmanı yılın iddalı konusu olurmu acaba @Çiğdem-aaa evet 24.sırada iyi bencede
ayoll sen nisanda gittin ekim biterken geldin nerden baksan 6 ay zaten yoktun 1 yılın yarısı ediyor oradanda 8 ekleyelim 16 ayrıca bu yılı hiçbir konulara yazmayarak protestoyla geçirdin 8 de öyle koysak 24000 mesajla senin 1.olman gerekiyordu normal şartlarda
aaa bu arada 4.olmak çok güzel şöyle bir bakıyorum 100 kişilik liste var ama 2-3 kişi hariç herkes forumda olan aktif kişiler ayoll hatta liste dışı olup aktif olanlarda var gerçekten forumun büyük başarısı bukadar üyeyi bir arada tutmak ve 4.olarakta benimde bir başarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?