2015 SAG Adayları Açıklandı!

filmler hakkında hiç yorum yapmıyorum pas geçtim en azından bir kaç tanesini izledikten sonr yorum yapacağım zaten boyhood hakkındaki olumsuz fikrimi dünya alem biliyor artık
diğerlerini izledikten sonra değerlendiririz

dizilerin dramada en iyi toplu performans adayları bilindik isimler bir boardwalk empire haricinde, ayrıca homland öyle her adaylıkta ismi geçecek kadar değerli bir dizi değil ama neyse yapacak bişey yok

downton abbey in adaylar arasına girmesi normal sonuç umarım kazanırda ..

en iyi erkek oyuncu dalında matthew yu anladıkta woody yardımcı erkek oyuncu değilmiydi @OzaN ? onun orda ne işi var

en iyi kadın oyuncularda her türlü maggie smith kazansın isterim bu teyzemizin performansı mimikleri herşeyi harika maggie teyzenin olduğu yerde diğer adaylara şans tanımıyorum
tabi o kazanmayacaksa bizim tatiana maslany hakediyor

komedide tabiki orange ama kadın adayı yanlış göstermişler, uzo aduba bu sezon etkisizdi aday seçimi yanlış ..

mini dizide en iyi kadın oyuncu tabikide olive in olive i Frances mcdormand
mini dizi en iyi erkek oyuncuda yine açık ara billy bob thornton diyorum ama burda richard jenkins de çok sevdiğim bir oyuncu kazayla ödülü alırsa mutlu oluruz

Son düzenleme:
Yok Woody Harrelson da başrol. Emmy'de de ikisi de başrolde aday oldu.

Uzo Aduba geçen yıl yoktu adaylarda iki yılki performans için gösterilmiştir. Zaten SAG sezonluk olarak pek değerlendirmiyorlar, yeni diziler çok nadiren aday olabiliyor ve iyi oyuncular yıllarca aday olabiliyorlar. İkinci sezon etkisiz olması onları pek etkilememiştir.

kesin bir hata var
taylor schiling değilde orange daki uzo aduba en iyi kadın oyuncu adayı komedilerde ?? nasıl iş başrol taylor... uzo nun rolü çok az, komedide yardımcı veya as oyuncu ayrımı yapmamışlarmı ?

Yardımcı oyuncu ayrımı yok bunlarda.
bu değerlendirmelerden bazıları cuk oturmuş bazıları hiç kafama yatmadı mesela robin wright hiç bir artı özelliği veya oyunculuğu görmedim kadında, onun yerine kate mara olsa daha iyiydi ?

yine orange da hadi taylor olmadı kate mulgrew var ve en az uzo kadar etkili 5 oyuncu daha var bence uzo sonra gelir bunun seçilmiş olması birazda popülerlikle alakalı olabilir çünkü çok aykırı bir tip çiziyor

the good wife hep ödüllerde ismi geçince bir ara başlayacağım diyorum bir türlü başlayamadık aslında birazda sende kabahat @OzaN ?

dizinin yeni sezonu başlamadan dizi için konu açsan başlayabilirdik
)

mom dan Anna faris adaylar arasında olsa çok mutlu olurdum

Robin Wright'ın oyunculuğunu ben de beğenmiyorum ama @sürgünüm'ün en sevdiği isimlerden.
Yalnız beğenmiyorum derken tabii ki kötü değil ama öyle çok aşırı bir özelliği yok ödül alacak kadar, bence.

Bence Uzo oradaki en zor karakteri canlandırıyor. Sahnesi az belki ama ödüle oynamasını yadırgamıyorum.

The Good Wife'a başlaması kolay da bitirmesi zor 1500 bölümü var ve her hafta gelmeye devam ediyorlar.
Bir ara bir el atarız yine de. En azından bir sezon izler dizi neyin nesi öğreniriz.

Anna Faris inşallah bugün Altın Küre'de aday olur.

Robin Wright gibi kadın gördünüzmü hayatınızda acaba? Gerçekten muhteşem bir kadın. hani taş gibi deriz ya işte gerçekten taş gibi bir hatun.

mesela natasha lyonne nicky karakteriyle uzodan dahada ilginç bulduğum biri
rolüde hiç kolay değil özellikle soso yu sustururken yeteneğinin zirvesine çıkmıştı

Robin Wright gibi kadın gördünüzmü hayatınızda acaba? Gerçekten muhteşem bir kadın. hani taş gibi deriz ya işte gerçekten taş gibi bir hatun.
kate mara nın yanında robin in esamesi okunmaz

Tarz sahibi bir kadın giydiği kot pantolonları görmeni isterim ayrıca yaşını hiç göstermiyor.

Tarz sahibi bir kadın giydiği kot pantolonları görmeni isterim ayrıca yaşını hiç göstermiyor.
biz kate mara yı giymedikleriyle değerlendiriyoruz giydikleriyle değil
işin özüne inmek lazım nasrettin hoca hikayesindeki gibi kürke değer vermiyoruz

The Grand Budapest Hotel'ın araya kaynamasına üzüldüm aslında. Umarım Oscar'da da aynısı olmaz.
Selma'nın dışlanmış olmasına sevindim. Erkek oyuncu kategorisini Oscar'da da görebiliriz. Ya da birisi çıkıp yerine David Oyelowo'yu göreceğiz. Bu altılıdan başkasının adaylık alabileceğini sanmıyorum.
Kadın oyuncuda da alıştığımız isimler var. Jennifer Aniston haricinde. Umarım Oscar'da da adaylık alır, çok sevinirim.
Bu beşliye Marion Cotillard eklenebilir belki ama çok da ihtimal vermiyorum. -tabi yine de Aniston'ın yeri sağlam değil.-
Yardımcı erkek oyuncu kategorisi de tam Oscarlıkmış gibi duruyor. Bu beşliye kimi ekleyebiliriz? Belki Josh Brolin olabilir -ki kendisinden umutluydum bayağı sezon başında- ama Inherent Vice'ın adını duyamıyoruz. O yüzden Robert Duvall'ın adaylık ihtimali daha fazla.
Yardımcı kadın en çok şaşırdığım kategori. Naomi Watts'ın olması, Laura Dern'in olmaması. Bir de ben Keira Knightley'nin oyunculuğunu beğenmiyorum. Haksız bir adaylık almasını istemem.

Genel olarak Oscarlarla uyuşabilecek bir aday listesi olmuş.