- Reaksiyon puanı
- 65,199
- Puanı
- 1,059
Bunun cep telefonundan çıplak fotorafları sızdırıldı biliyorsun dimi?kız zaten sempatikliğiyle dikkatleri çekiyor düşüşü ayrı bir güzellik katıyor kadına
Bunun cep telefonundan çıplak fotorafları sızdırıldı biliyorsun dimi?kız zaten sempatikliğiyle dikkatleri çekiyor düşüşü ayrı bir güzellik katıyor kadına
görmüştümBunun cep telefonundan çıplak fotorafları sızdırıldı biliyorsun dimi?
Kendi rızası dışında yayınlandıkları için, hak geçer korkusuyla bakmadım. Yine de yanlışlıkla bakmışlığım varsa hakkını helal etsin.
aaaaa nasıl kişilere benzetiyorsun sen beni öyle
jenifer ı beğenmiyormusun dünyada kadını tanımayan yok hem güzel hem yetenekli ona benzettiğim için sevinirsin zannetimaaaaa nasıl kişilere benzetiyorsun sen beni öyle
görüntüleri falan sızmışya oyüzden dedim nasıl kişilere benzetiyorsun diyejenifer ı beğenmiyormusun dünyada kadını tanımayan yok hem güzel hem yetenekli ona benzettiğim için sevinirsin zannetim
görüntüleri sızdıranın mekanı cennet olsun diyoruzgörüntüleri falan sızmışya oyüzden dedim nasıl kişilere benzetiyorsun diye
Öncelikle eline sağlık konu güzel olmuş, töreni izlemiş kadar olduk. (O kadar olmadı tabii ama resimlerle anca bu kadar olur.@OzaN Prestijli bir ödül töreni değil galiba. Bir çok oyuncu ödülünü almaya bile gelmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?