2015 Oscar En İyi Film Tahminleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Oscar adayları tam 1 ay sonra açıklanıyor. Şu ana kadar pek çok dağıtılan ödül ve açıklanan adaylarla yarışın şekli az çok belli olmaya başladı. Bu konuda sezon boyunca güncel tahminlerinizi paylaşabilirsiniz...

Son kez detaylıca yaptım tahminlerimi ve son 5 yıla da dair ilgi çekici olduğuna inandığım tablolu, resimli güzel bir inceleme yazdım. İsterseniz bir göz atın: http://izleryazar.com/aralik-odulleri-sonrasi-oscar-en-iyi-film-tahminleri/

Eğer benim vaktim çok değerli derseniz sadece tahmin listemi de yazayım burada:

1. Boyhood
  2. Selma
  3. The Imitation Game
  4. Birdman
  5. The Theory of Everything
  6. Whiplash
  7. Gone Girl
  8. Unbroken
  9. The Grand Budapest Hotel
  10. Nightcrawler
  11. Foxcatcher
  12. Into the Woods
  13. American Sniper
  14. Interstellar
  15. A Most Violent Year
9 veya 10 aday çıkacağını tahmin ediyorum her zamanki gibi. Özellikle 6-11 arası birbirine çok yakın. Diğerleri uzak ihtimaller...

Oscar takımındaki ödül konularında ilgili olan arkadaşları da etiketleyim: @Danger UA! @berkann @Tolstoyevski @aserat54 @destere @sokak sanati @kaan955

@OzaN çok kapsamlı bir çalışma olmuş cidden helal olsun ben yıllarca uğraşsam öyle bir yazı hazırlayamam. :)

Boyhood malesef pek sevmemiş olsam da görülen o ki en büyük aday bu Boyhood filmi.

İkincil olarak acaba Budapeşte Oteli bir süpriz yapıp en iyi film ödülünü alabilir mi? Bence alabilir.

Eğer olur da İda kazanırsa kafama sıkar giderim. :D

izle yazar com. u inceledim @OzaN süper bir çalışma olmuş
ben şu CC leri sevdim oscarda tutturma oranı en yüksek yer demişsin hatta dallas buyers sadece CC de adaymış diğerlerinde hiç yok bundan sonra critics choice sonuçlarını daha bir dikkatli takip edeceğim :)
american hustle ve captain philips konusunda ise NBR yi kutluyorum aynı kafadanız :)

Şimdilik yazayım tahminlerimi, sonra ayrı bir mesajda güncellerim... :)

Aday olması garanti olanlar:
  • Boyhood
  • Selma
  • Birdman
  • The Imitation Game
Aday olma ihtimali yüksek olanlar:
  • The Theory of Everything
  • Whiplash
Orta şekerli:
  • Foxcatcher
  • Unbroken
Ucundan kıyısından aday olabilecekler:
  • The Grand Budapest Hotel
  • Gone Girl
  • Interstellar
Sürpriz:
  • Into the Woods
  • A Most Violent Year
  • Nightcrawler
  • American Sniper
  • Wild
Uzak ihtimaller:
  • Interent Vice
  • Big Eyes
  • Still Alice
  • Mr. Turner
  • St. Vincent
  • The Homesman

@OzaN'da çok trip atmaya başladı bu arada. :D

Aradan aradan geçiriyor. "Eğer benim vaktim çok değerli derseniz sadece tahmin listemi de yazayım burada:"

Alttaki güncel kısma değilde üst taraf ilgimi çekti biraz hele o argo kısmını görünce zaten rezillikti, filmi siyasi nedenlerden ödüle boğdular ben anca 7 puan verirdim. Görünce sinirleniyorum nedense. :T:

Son kez detaylıca yaptım tahminlerimi ve son 5 yıla da dair ilgi çekici olduğuna inandığım tablolu, resimli güzel bir inceleme yazdım. İsterseniz bir göz atın: http://izleryazar.com/aralik-odulleri-sonrasi-oscar-en-iyi-film-tahminleri/

Eğer benim vaktim çok değerli derseniz sadece tahmin listemi de yazayım burada:

1. Boyhood
  2. Selma
  3. The Imitation Game
  4. Birdman
  5. The Theory of Everything
  6. Whiplash
  7. Gone Girl
  8. Unbroken
  9. The Grand Budapest Hotel
  10. Nightcrawler
  11. Foxcatcher
  12. Into the Woods
  13. American Sniper
  14. Interstellar
  15. A Most Violent Year
9 veya 10 aday çıkacağını tahmin ediyorum her zamanki gibi. Özellikle 6-11 arası birbirine çok yakın. Diğerleri uzak ihtimaller...

Oscar takımındaki ödül konularında ilgili olan arkadaşları da etiketleyim: @Danger UA! @berkann @Tolstoyevski @aserat54 @destere @sokak sanati @kaan955
Ellerine sağlık, çok güzel cidden analizlerin :X Akademi'nin fantastik fobisi yüzünden Interstellar'ın büyük hakkı yenecek gibi, halbuki diğer filmleri izlemeden bile söyleyebilirim yılın en iyisi olduğunu. Boyhood'a gelince tartışılabilir bir film. Bence başkaları da düşünmüştür, şöyle 12 yıl aynı oyuncularla birinin hayatını anlatsak diye, sonra boşver demişlerdir :) Bunun bazı kişiler için önemi olabilir, evet ortada çok büyük emek var. Bunun ödüllendirilmesi beni rahatsız etmez..

@OzaN'da çok trip atmaya başladı bu arada. :D

Aradan aradan geçiriyor. "Eğer benim vaktim çok değerli derseniz sadece tahmin listemi de yazayım burada:"

Alttaki güncel kısma değilde üst taraf ilgimi çekti biraz hele o argo kısmını görünce zaten rezillikti, filmi siyasi nedenlerden ödüle boğdular ben anca 7 puan verirdim. Görünce sinirleniyorum nedense. :T:
Yok yani cidden az zaman olunca okunacak bir yazı değil. Herkesten okumasını bekleyemem. :D

Argo'yu ben sevmiştim ya siyasi sebep olsa da olmasa da o yılın en iyilerindendi bence. Tabii Les Misérables, Django Unchained ve Silver Linings Playbook daha da sevdiğim filmlerdi orası ayrı. :):)

bu yıl CC de mathew mcconaughey i göremiyoruz umarım bu yıl oscar CC yi ters köşe yapar :)

Geçen yıl Matthew McConaughey'i desteklemiyordum ama ne ödül varsa götürdü bu yıl ben destekliyorum ortalarda yok. :):)
interstellar ı bir izleyebilseydim net bir yorum yapabilecektim:) ama şu anda kafamda sadece geçen sene ki gravity de sandra bullock un kaldığı güç durum var :) çünkü öyle bir ortamdaydıki kadın normalde çok yetenekli bir oyuncu olmasına rağmen bir uzay aracının içinde boğmuşlardı kadını :) acaba diyorum matthew damı aynı kaderi paylaştı ? :)

@OzaN çok kapsamlı bir çalışma olmuş cidden helal olsun ben yıllarca uğraşsam öyle bir yazı hazırlayamam. :)

Boyhood malesef pek sevmemiş olsam da görülen o ki en büyük aday bu Boyhood filmi.

İkincil olarak acaba Budapeşte Oteli bir süpriz yapıp en iyi film ödülünü alabilir mi? Bence alabilir.

Eğer olur da İda kazanırsa kafama sıkar giderim. :D
ben ida ile budapest için olumlu düşünüyorum özellikle budapest çok farklı bir yapım ? ida yine ortalama bir film ama oscar da pek bir başarı göstereceğini sanmam :)
boyhood için ise ne desek boş :) adam yapmış filmini 12 yılda şimdi meyvesini toplayacak:) demekki birilerinden ödül için garanti aldı yoksa onca sene bir çöp için çırpınıp durmasına değermiydi ? :)

Son düzenleme:
interstellar ı bir izleyebilseydim net bir yorum yapabilecektim:) ama şu anda kafamda sadece geçen sene ki gravity de sandra bullock un kaldığı güç durum var :) çünkü öyle bir ortamdaydıki kadın normalde çok yetenekli bir oyuncu olmasına rağmen bir uzay aracının içinde boğmuşlardı kadını :) acaba diyorum matthew damı aynı kaderi paylaştı ? :)

ben ida ile budapest için olumlu düşünüyorum özellikle budapest çok farklı bir yapım ? ida yine ortalama bir film ama oscar da pek bir başarı göstereceğini sanmam :)
boyhood için ise ne desek boş :) adam yapmış filmini 12 yılda şimdi meyvesini toplayacak:) demekki birilerinden ödül için garanti aldı yoksa onca sene bir çöp için çırpınıp durmasına değermiydi ? :)
Yok Gravity ile çok benzemiyor Interstellar. Yani benziyor da Gravity kadar dar alanda geçmiyor bütün film. :) Beni şu ana kadarki en çok etkileyen performansı bu filmdeydi. :):)

Ida yabancı film o yüzden buraya giremeyecek ama yabancı film ödülünü alacak. Boyhood için düşündüklerini ben Ida için düşünüyorum. :):)

Yok Gravity ile çok benzemiyor Interstellar. Yani benziyor da Gravity kadar dar alanda geçmiyor bütün film. :) Beni şu ana kadarki en çok etkileyen performansı bu filmdeydi. :):)

Ida yabancı film o yüzden buraya giremeyecek ama yabancı film ödülünü alacak. Boyhood için düşündüklerini ben Ida için düşünüyorum. :):)
yalnız ida yı üç ayda çekmişler boyhood u 12 yılda ikisini aynı kalitede düşünsek bile idaya ödül vermek lazım :) aynı kaliteyi 3 ayda yakalamış :)

Aynı kalitede olduğunu kim söyledi? Boyhood 1.7'ye katlar Ida'yı. :):) (Verdiğim puanlar öyle söylüyor. :):))
oscar a az kaldı ak koyun kara koyun oscar da belli olur :) boyhood un herhangi bir ödül almadığına emin olduğum an bir keçi keseceğim kurban olarak :))