burada laf eder konu açarken golden globe,emmy aldı diye översinHouse of Cards yeni sezon fragmanı çıktı @sürgünüm![]()
boyhood kazandı.ss
burada laf eder konu açarken golden globe,emmy aldı diye översinHouse of Cards yeni sezon fragmanı çıktı @sürgünüm![]()
Emmy'ye laf etmem pek onlar doğrusunu bilir.burada laf eder konu açarken golden globe,emmy aldı diye översin
boyhood kazandı.ss
admini de melun kategorisine alalım.ss iyi sabahlar ben de kçtımEmmy'ye laf etmem pek onlar doğrusunu bilir.Altın Küre biraz sorunlu olabiliyor bazen. Mesela Glee
![]()
yine biri bir ödül aldıda bu seferkini çıkaramadım![]()
aaaaa ayolll önce @OzaN ın yaptığı drama oylamasında fantastik dizilerimi finale taşıdım sadece 1 tanesini izlemiyordum onu seçtiler aaa şimdide cw dizilerinden sadece izlemediğim 1 dizi vardı ödülü o almış %95 üstünlük sağlıyorum ama %5 ihtimal olmasına rağmen karşı tarafa yeniliyorum şakamıdır bu yaaa@Çiğdem- cw nin 8 dizisinde 6 sını izliyior izlemediği dizinin oyuncusu ödülü kaptı![]()
" Kader diyemezsin sen kendin ettin" )))aaaaa ayolll önce @OzaN ın yaptığı drama oylamasında fantastik dizilerimi finale taşıdım sadece 1 tanesini izlemiyordum onu seçtiler aaa şimdide cw dizilerinden sadece izlemediğim 1 dizi vardı ödülü o almış %95 üstünlük sağlıyorum ama %5 ihtimal olmasına rağmen karşı tarafa yeniliyorum şakamıdır bu yaaa![]()
ben bu ve diğer ödül törenlerini ciddiye almıyorum cnm okadar üstün fantastik dizileri dramayı kapsadığı halde adaylığa bile almıyorlar ayy nerede abuk sabuk diziler varsa onları alıyorlar🙂" Kader diyemezsin sen kendin ettin" )))
Yok artık Çiğdemben bu ve diğer ödül törenlerini ciddiye almıyorum cnm okadar üstün fantastik dizileri dramayı kapsadığı halde adaylığa bile almıyorlar ayy nerede abuk sabuk diziler varsa onları alıyorlar🙂
ayoll asıll emmy ödüllerine o lafım en saçma sapan ödül töreni emmy ödülleridirYok artık Çiğdemhadi ben altın küre ödüllerini sevmiyorum haklı olabilirsin ama emmy ödüllerine laf söylettirmem sana
ya Çiğdem şaka gibi izlemedigin fantastik diziler ödül alıyor
![]()
Frances McDormand nasıl kazanamaz ya yanlış açıkladılar galiba.![]()
oliveli teyze alamadı @destere![]()
Soy isminden bir yakını olabileceği içime doğmuştu. Güzel kadınmış.
![]()
En İyi Dizi Drama: The Affair.![]()
zaten ödül almayacaktı onu her hafta seyretme imkanı buluyorum yeterli benim içinAnna Faris sahnede ama @destere yok.![]()