2014 Yazında Favori Kanalınız Hangisi?

2014 Yazında Favori Kanalınız Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    9

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
Bir sezon daha sona ermek üzere,çok izlenen yapımlar yavaş yavaş tatile giriyor.

Kanallar ise ucuz maliyetli dizilere ve yarışmalara ağırlık verecek gibi görünüyor bu yaz.

Sizce bu yazın en çok izlenen kanalı hangisi olur?

yazn favori kanalım olmucak benim yılda 3 dizi falan dısında televizyon izlemiyorum ben ama genel olarak izlenme oranı kanal d olucak bence arka sokakların tekrar bölümleriyle çok iyi reytingler alınmaya devam ediyor kurt seyitle aynı ortalama reyting alıyorlar şuan bile :F
yazın iş güç olmucak daha çok yüklenme olucak bence kanal d arka sokakalrın tekrarına dısarıda dolasıyorum berberler bakkallar tv olan esnaf bile hep arka sokaklar tekrarını izliyor :kiki::kiki:

birde trt1 kanalında maç olucakmış bu yaz en çok izlenen kanal trt 1 olabilir bence bu erkekler kadından bıkar ama futboldan bıkmaz öyle görünüyor vlla kusura bakmayın :F

Bu yaz TV izlemeye pek vaktim olmayacak. Ben Bilmem Eşim Bilir tarzı günlük yayınlanan şeylere belki göz atabilirim. (Çarkı Felek vb.)

Fox yazlık dizilerinin haberini çoktan açtırdı ve geçen sezon baya konuşturdu dizileriyle.
Kanal D ise çok tecrübeli güvenebilecek kanal.Yine işleri çok iyi oalcaktır.
Star ise atak yapmaya çalışacak ve güvenilir yapımcılar ile iyi iş çıkarabilecek bence.

Şuanlık bu 3 kanal benim için favori...

Fox
kanal D
Star.:D

Projeler başlamadan ne bilelim favorimiz hangisi, belki çok büyütülen şeyler yine foyasko olacak? :) - demeyeceğim tabii ki Starım. :kiki:

Yakında yazısı bile bir başka. :A Eminin başlama tarihleri de efsane olacak.

Tabii ki de Türkiye'nin kanalı. 😎

Daha bu anket için çok erken..

Kısacası hangi kanalın fanısınız diye sorsan daha iyiydi. :D

Tabiki de Kanal D olacak
Fox TV ye bakarım ama Star TV ye öğlen dizileri hariç bakmam:(