2014 Yılından Ne Hatırlayacaksınız?

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
36,166
Puanı
1,061
Iyisiyle kötüsüyle bir yil daha geride kaliyor. Allaha sükür bir sekilde bu günlere geldik.

2014 senesinde iyi veya kötü neler yasadiniz, neleri hatirlayacaksiniz?

Genel olarak kötü bir seneydi benim acimdan. Özel hayatimdaki issizlik sorunu tüm seneye etki yapti diyebiliriz. Yilin son günlerine dogru bu sorunu cözecek adimlar geliyor gibi görünüyordu bakalim.

Ekim ayinda yeni adimlar attim kendi hayatim adina. Umarim birkac sene icinde meyvelerini verir.

Seninle whatsaptan yazışmalarımı hatırlayacağım @Yakamoz-Asi :A
Evet bir kotkafa dostu kazandin. :D

Pek çok iyi ve kötü olayları bünyesinde barındırıyordu ama bunlar genel olarak belli zamanları kapsayan olaylardı. Tüm hayatımı etkileyecek olansa gerçek bir muvahhid olmaya başlamamın yılıdır 2014, hep şükür ile hatırlayacağım.

Ruhsal olarak güzel şeyler olsada, durum olarak pek iyi şeyler olmadı galiba, Alanı geçtim, eksik gedik yok vs vs bunlarla alakalı şeyler değil.

Anılarım var 2014'te fakat 2015'de icraatlarla dolu bir sene olması ümidiyle. :)

cacık bi yıl işte ne yaptık aynı tas aynı hamam

Hatırlamak isteyeceğim pek bir şey yok. Güzel anılarım da olsa genel olarak kötü bir yıl olduğu apaçık ortadaydı. Umarım 2015 güzel bir yıl olur... :)

Sınavların bitmek bilmediği bir dönem aklıma gelip duruyor )) o yeter bana

Kış Uykusu, Gone Girl, Interstellar...

Şaka bir yana hayata dair üniversiteden mezun olduğum yıl olarak hatırlayacağım ve mezun olmanın hiç iyi bir şey olmadığını hatırlayacağım. :):)

Pek birşey hatırlamayacağım, sıradan bir yıldı. Umarım 2015 daha güzel olur.

@Çiğdem- in çirkinliği ve kıskançlığı :F
fankafaların forumda egemen olmasını
ingilizce makaleleri
sapık freud amcayı
unutulmaz insanlar ; sevişme fantezisi bol sonu ibretlik henry amca, lsd kafasındayken gördüğüm en komik insan walter amca ....

3 Temmuz'dan sonra Fenerbahçe için en iyi sene. 2014 lig ve süper kupa. :D

Ama kendi açımdan lanet bir seneydi bitti de kurtuldum. :D

hem öğrenci hem ev hanımı hem anne hemde iş kadını olduğum anları :D
üniversitenin ne kadar güzel olduğunu anladığımı tabi bunu mezun olurken anlamak biraz geç oldu
tek bi yere bağlı kalmadan tatil yapmanın daha eğlenceli olduğunu
her yıl bir öncekinden daha fazla çılgınlık yapmak gektiğini

ohoo benim hatırlayacağım çok şey var mükemmelden çok uzak bir yıl olsada çok şey kattı bana :)

@Çiğdem- in çirkinliği ve kıskançlığı :F
fankafaların forumda egemen olmasını
ingilizce makaleleri
sapık freud amcayı
unutulmaz insanlar ; sevişme fantezisi bol sonu ibretlik henry amca, lsd kafasındayken gördüğüm en komik insan walter amca ....
benimdeee 2014 ten en büyük pişmanlığım @xemrexxx i tanımadıktırrrr :F:F:F

Benim için de pek parlak bir sene değildi. Yılın ilk yarısı zaten YGS / LYS telaşıyla geçti. Çok şükür sınavdan iyi puan aldım, iyi de bir yer kazandım ama ailemin yurtdışı ısrarı yüzünden boşa gitti. Onun haricinde lisemde bazı hocaların başkasına geçtiği bir torpil yüzünden okul birinciliğini kaçırdım. Sağlık problemleri yaşadım, her gün düzenli ilaç kullanmaya başladım. Bazı arkadaşlarımdan kazık yedim, ama ayrıca çok iyi bir dost da kazandım. Hatta bu dostumla beraber çok sevdiğimiz bir ünlüyle tanışıp 5 dakika boyunca sohbet ettik, belki de senenin en güzel anı buydu benim için. :D

Neyse, geçti gitti. Umarım 2015 hepimiz için çok daha güzel bir sene olur. :)