2014 Yılından Beklentileriniz Nelerdir ?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Evet arkadaşlar malum yeni bir yıla girmemize ramak kaldı. 2013'ü uğurlayıp 2014 yılına giriş yapacağız ve haliyle her sene olduğu gibi akıllara gelen ilk soru da bu yıldan beklentimizin ne olduğu oluyor.

Şimdi ben size soruyorum yeni yıldan beklentileriniz var mı ? Varsa nasıl bir beklenti içerisindesiniz ? :)

Pek beklentim yok.Kendimle barışık olayım bana yeter.:)En önemlisi zaten bu benim için.:)

Yeni yıldan tek beklentim dürüst bir aşka sahip bir ilişki ve gerçek arkadaşlıklar.

savaşların son bulması küresel ısınmanın önlenmesi ve dünya barışı :)) (çok klişe oldu .ss)

Sağlık huzur ve rızk

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üniversiteyi sorunsuz bitirmek, istediğim bölüm ve üniversitede yüksek lisansa başlamak.

İngilizcede ciddi oranda gelişim göstermek.

Futbu ve diğer projelerimde başarılı olmak.

Android programlamayı öğrenmek.

Bunlara bir de iyi bir iş bulmak ve bir de eş bulmak eklenirse tam süper olur gibi. :D

Üniversiteyi sorunsuz bitirmek, istediğim bölüm ve üniversitede yüksek lisansa başlamak.

Bunlara bir de iyi bir iş bulmak ve bir de eş bulmak eklenirse tam süper olur gibi. :D
Hepsi tek bir Yıl'da mı. 😱 😱

İnşAllah gerçekleşir isteklerin ya. :) :)

Sağlık,yeni bir Aşk (uzun vadede evlenebilecegim), uzun süre kalabilecegim yeni bir iş.. mutluluk, huzur, stressiz bir hayat.

Evlenmek dışında hepsinin gerçekleşeceğini düşünüyorum. :A