2014 WGA Televizyon Adayları Belli Oldu!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
WGA (Writers Guild Awards - Senaristler Birliği Ödülleri) bu yılın televizyondaki en iyilere adayları açıkladı.

Drama dalında 4 adaylık alan Breaking Bad başı çekerken, komedide ise Orange Is the New Black yine 4 adaylıkla başı çekti. (Geçtiğimiz günlerde Orange Is the New Black'in komediden dramaya geçiş yaptığının haberini yapmıştık. Fakat bu durum WGA'ya yansımamış. Altın Küre'den sonraki etkinliklerde dramada göreceğiz muhtemelen.)

WGA'nın film adayları ise Ocak ayında açıklanacak.

İşte WGA Adayları:

En İyi Drama Dizisi

Breaking Bad
The Good Wife
Homeland
House of Cards
Mad Men

TtsTIA6ujvsCpdT5P2MFh3KM.jpg

(Yılın öne çıkan dizilerinden House of Cards WGA'dan da adaylığı almayı bildi.)

En İyi Komedi Dizisi

30 Rock
Modern Family
Orange Is the New Black
Parks and Recreation
Veep

afsEiAvHdVhLIv1m7id3j3oh.jpg

(Komediden dramaya geçmeye karar veren Orange Is the New Black'in dramada aynı başarıyı yakalayıp yakalayamayacağı merak konusu)

En İyi Yeni Dizi

The Americans
House of Cards
Masters of Sex
Orange Is the New Black
Ray Donovan

h1BYNu63O4LV1gdLemETcjA8.jpg

(Sezonun iddialı yeni dizilerinden "Masters of Sex" iki adaylık almayı bildi)

En İyi Drama Dizisi Bölümü

"Buried" (Breaking Bad)
"Confessions" (Breaking Bad)
"Episode 101" (House of Cards)
"Granite State" (Breaking Bad)
"Hitting the Fan" (The Good Wife)
"Pilot" (Masters of Sex)

JpnNcuZMROIYKVSkJszhT9Ea.jpg

(Efsane dizi Breaking Bad'in final bölümü aday olamazken bir önceki bölümü olan "Granite State" adaylar arasında)

En İyi Komedi Dizisi Bölümü

"Career Day" (Modern Family)
"Farm Strong" (Modern Family)
"Hogcock!" (30 Rock)
"Lesbian Request Denied" (Orange Is the New Black)
"Leslie and Ben" (Parks and Recreation)
"Pilot" (Orange Is the New Black)

GPcc7o0sh4ezFOBzRCJCb3mg.jpg

(Ödüle doymayan "Modern Family" toplam üç adaylık alarak yine komedi türünün öne çıkan dizilerinden oldu)

Animasyon dalında ise Futurama ve The Simpsons üçer adaylık alarak 6 adaylığın tamamını aldılar.

Son düzenleme:
Çoğu hakkında bir fikrim yok ama Breaking bad baya popüler.Hem ödül konusunda hemde izleyici konusunda.:D

En İyi Yeni Dizi

The Americans
House of Cards
Masters of Sex
Orange Is the New Black
Ray Donovan

Ray Donovan severek izledim bu sene :) Gerçekten güzel dizi. İleri de isim yapar :) Master of Sex 2 bölüm izledim o da güzeldi bıraktım.Yazın izleyeceğim:X Bence yazlık dizi:A

House of Vards'ı bu hafta izleyeceğim inş:) Orange is the New'i ondan sonraki hafta izlemeyi planlıyorum:)

The Americans'ı ilk sezon 7 bölüm kadar izledim eh işte denilecek düzeyde.Ama bi Homeland değil. Bu dizide de komplo teorileri var ama Homeland kadar değil.

Breaking Bad dizi ödülünü büyük ihtimal alır da bölümde oylar bölünür ve alamayabilir. (Oylama sistemini bilmiyorum etaplı falansa şansı olur yine.)

Orange is The New Black en az bir ödül alır herhalde o kadar adaylıkla. :)

Ray Donovan severek izledim bu sene :) Gerçekten güzel dizi. İleri de isim yapar :) Master of Sex 2 bölüm izledim o da güzeldi bıraktım.Yazın izleyeceğim:X Bence yazlık dizi:A

House of Vards'ı bu hafta izleyeceğim inş:) Orange is the New'i ondan sonraki hafta izlemeyi planlıyorum:)

The Americans'ı ilk sezon 7 bölüm kadar izledim eh işte denilecek düzeyde.Ama bi Homeland değil. Bu dizide de komplo teorileri var ama Homeland kadar değil.
Ray Donovan ve Masters of Sex'i ben de izlemeyi düşünüyorum yakın zamanda olmasa da. Büyük ihtimal drama dizileri için de İngilizce izlenecekler kuşağı yapacağım ve bu diziler o kuşağın ilk üyelerinden olacak. :D

Orange is The New Black'i beraber izleyecektik hani forumca. Beklersen Mart'a doğru beraber izleyebiliriz. :D

The Americans'ı izlemem. Arada izlemediğim diziler de olsun. :D

Breaking Bad dizi ödülünü büyük ihtimal alır da bölümde oylar bölünür ve alamayabilir. (Oylama sistemini bilmiyorum etaplı falansa şansı olur yine.)

Orange is The New Black en az bir ödül alır herhalde o kadar adaylıkla. :)

Ray Donovan ve Masters of Sex'i ben de izlemeyi düşünüyorum yakın zamanda olmasa da. Büyük ihtimal drama dizileri için de İngilizce izlenecekler kuşağı yapacağım ve bu diziler o kuşağın ilk üyelerinden olacak. :D

Orange is The New Black'i beraber izleyecektik hani forumca. Beklersen Mart'a doğru beraber izleyebiliriz. :D

The Americans'ı izlemem. Arada izlemediğim diziler de olsun. :D

Kırmızı yer için sana pm atıcaktim zaten:X Burdan sorayım; Müsat değilmisin 1-2 haftaya ? Mart çok geç değil mi?

Ray Donovan'ı kesinlikle izle sonradan adından söz ettirecek bir dizi. MoS'da iyi gibi ama cinsellik öğesi fazla belkide ilk bölüm oldugundandı.İlk bölümü izlemiştim.

The American Homeland'in çakması benim için:A Rusya ABD çekişmesi, ilerlemiyor da dizi:X

Kırmızı yer için sana pm atıcaktim zaten:X Burdan sorayım; Müsat değilmisin 1-2 haftaya ? Mart çok geç değil mi?

Ray Donovan'ı kesinlikle izle sonradan adından söz ettirecek bir dizi. MoS'da iyi gibi ama cinsellik öğesi fazla belkide ilk bölüm oldugundandı.İlk bölümü izlemiştim.

The American Homeland'in çakması benim için:A Rusya ABD çekişmesi, ilerlemiyor da dizi:X
Ocak - Şubat Oscar filmlerini izleyeceğim gibi tamamen (arada final haftalarım falan da var)
O zamana kadar eldeki yarım dizileri falan bitirmeye çalışıyorum. Sen her gün 1-2 bölüm şeklinde mi izlemek istiyorsun? :(

Ocak - Şubat Oscar filmlerini izleyeceğim gibi tamamen (arada final haftalarım falan da var)
O zamana kadar eldeki yarım dizileri falan bitirmeye çalışıyorum. Sen her gün 1-2 bölüm şeklinde mi izlemek istiyorsun? :(
Yeni sezonu ne zamn ki??? Evet öyle giderim tahminen de ben martta filan başlar dizi diye öyle kafamdan kurmuştum:X Temmuz'da girmiş geçen sene yayına😕 Bu senede aynısını yapar mı ki? (b)

Harbiden o kadar geç olursa atarim ileri bi tarihe:A Oscar filmlerini bende izlemeyi düşünüyorum(sana demiştim:X bi ara film listesini alayım sana zahmet:) )
Mart ayında haftada 2-3 bölüm şeklinde izleyebiliriz. Buluruz belki birkaç kişi daha güzel olur. (Olumlu sinyaller veren vardı sanki. :D)

Oscar filmlerinin çoğu Aralık sonu - Ocak başı düşer gibi ama şimdilik ısınma turu olarak Prisoners, The Great Gatsby, Mud, The Past gibi ucundan köşesinden adaylık yakalama ihtimali olanları izleyebilirsin. :):)

Eğer gişe filmlerini seviyorsan görsel efekt için açıklanan kısa liste de işine yarar. :) https://fav10.net/forum/threads/oscarda-görsel-efekt-kısa-listesi-açıklandı-2014.205560/

Breaking Bad hakediyor ödülü, alırsada hakedene gider ödül..

diğerleride iyi olabilir ama walter amca karşısında esameleri okunmaz:)

Mart ayında haftada 2-3 bölüm şeklinde izleyebiliriz. Buluruz belki birkaç kişi daha güzel olur. (Olumlu sinyaller veren vardı sanki. :D)

Oscar filmlerinin çoğu Aralık sonu - Ocak başı düşer gibi ama şimdilik ısınma turu olarak Prisoners, The Great Gatsby, Mud, The Past gibi ucundan köşesinden adaylık yakalama ihtimali olanları izleyebilirsin. :):)

Eğer gişe filmlerini seviyorsan görsel efekt için açıklanan kısa liste de işine yarar. :) https://fav10.net/forum/threads/oscarda-görsel-efekt-kısa-listesi-açıklandı-2014.205560/
Buluruz buluruz 2-3 isim daha:X

Liste için saol:) Prisoners'ı yarın akşam izleyeceğim::Z Umarim beklediğim gibi çıkar. Linkteki konudan W. War Z izlemiştim Birde Gravity'i izlerim:) Şu oscar konularini bi araştirayım bende:)

Buluruz buluruz 2-3 isim daha:X

Liste için saol:) Prisoners'ı yarın akşam izleyeceğim::Z Umarim beklediğim gibi çıkar. Linkteki konudan W. War Z izlemiştim Birde Gravity'i izlerim:) Şu oscar konularini bi araştirayım bende:)
Gravity daha düşmedi yalnız. Biraz daha bekleyeceğiz. :(