2014 TCA Adayları Açıklandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,380
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1401224340.jpg

Televizyon Eleştirmenleri Birliği (The Television Critics Association) her yıl olduğu gibi bu yıl da yılın en iyisi için çeşitli kategorilerde aday listesini duyurdu.

Breaking Bad, Game of Thrones, The Good Wife gibi diziler tekrar adaylık kazanırken yeni dizilerden True Detective'in birden fazla kategoride adaylık kazanmasını aday listesinde dikkat çeken faktörlerden oldu.

Brooklyn Nine-Nine, Fargo, Orange Is the New Black ve sürpriz sayılabilecek bir şekilde Sleepy Hollow yeni dizilerden adaylık koparanlardan oldular.

İşte TCA'nın adayları:

Yılın Programı (En prestijli kategori)

Breaking Bad (AMC) -> Son kazanan
Game of Thrones (HBO)
Orange Is The New Black (Netflix)
The Good Wife (CBS)
True Detective (HBO)

En İyi Drama

Breaking Bad (AMC)
Game of Thrones (HBO) -> Son kazanan
House of Cards (Netflix)
The Americans (FX)
The Good Wife (CBS)

En İyi Komedi

Brooklyn Nine-Nine (Fox)
Louie (FX)
The Big Bang Theory (CBS) -> Son kazanan (Parks and Recreation ile birlikte)
The Mindy Project (Fox)
Veep (HBO)

En İyi Mini Dizi / TV Filmi / Özel Yapım

American Horror Story: Coven (FX)
Broadchurch (BBC America)
Fargo (FX)
The Returned (Sundance TV)
True Detective (HBO)

En İyi Yeni Program

Brooklyn Nine-Nine (Fox)
Fargo (FX)
Orange Is The New Black (Netflix)
Sleepy Hollow (Fox)
True Detective (HBO)

En İyi Drama Oyuncu

Bryan Cranston (Breaking Bad)
Julianna Margulies (The Good Wife)
Matthew McConaughey (True Detective)
Matthew Rhys (The Americans)
Tatiana Maslany (Orphan Black) -> Son kazanan

En İyi Komedi Oyuncu

Amy Poehler (Parks and Recreation)
Jim Parsons (The Big Bang Theory)
Julia Louis-Dreyfus (Veep)
Louis C.K: (Louie) -> Son kazanan
Mindy Kaling (The Mindy Project)

Kültür Mirası Ödülü

Lost (ABC)
Saturday Night Live (NBC)
South Park (Comedy Central)
Star Trek (NBC)
Twin Peaks (ABC)

@OzaN şimdi yabancı sitede bu konuya bakıyordum True Detective 4 dalda aday olmuş ve yeni sezonda 3 başrol oyuncusu belli olmuş.:)

Umarım en iyi yeni program Orange İs The New Black ve en prestijli kategori olan yılın programı dalında ise Game of Thrones kazanır. :)

Resimdeki bayan kim @OzaN ?
yalnız değilmişim :))

game of thrones ödüllerde aday oluyorda kazanmaya gelince şansız bir dizi ?
en iyi dramada breaking bad çok şanslı
yılın proğramında tru detective çok şanslı durumda
the good wife ı mrak ettim izlemediğim bir dizi
en iyimini diziyi tru detective alabilir ama diğer ödülleri kaparsa tru burda fargonun şansı artar :)
en iyi drama oyuncusu kadın ve erkeklerde neden ayrı ayrı değil, niçin karışık yapmışlarki? hem matheww hemde tatiana hakediyor ama ikiside almalı tatianam herşeyi hakediyor ama rakipleride çok güçlü yinede tatiana alsın :)
komedi oyuncusu kısmını pas geçiyorum

kültür mirası nedir ya ?

orange da ödülle dönerse mutlu olurum

black sails bişeye aday olmamışmı ?
vikings nerelerde onlardan haber yokmu @OzaN ?

Good Wife :X

Bu adaylar ödülü kazanmiş?? Son kazanan ne demek?? @OzaN

The Returned (Sundance TV) kesin izlicem:X
nasıl bişey good wife ?

Son düzenleme:
nasıl bişey good wife ?
Kadının kocası siyasetçidir, skandal gelir başina. Sonra sanırım adam hapiste yatıyordu, kocası hapisteyken kadında eski arkadaşinin avukatlık bürosunda avukat yardımcısı gibi bişeydi. Yalan olmasın hatırladığım kadrıyla ilk sezonun 20 bölüm filan izledim sanırım(b) DEvamlılığı pek yok gibi her bölüm bir dava çözüyorlar diye bıraktım. Günlük gündüz kuşağinda verseler izlerim ama :X Öyle çerezlik:X

Üç dedektifle anlaşma sağlanmış ama bize açıklanmadı malesef :(
üçüde kadınmı olacak ?

Kadının kocası siyasetçidir, skandal gelir başina. Sonra sanırım adam hapiste yatıyordu, kocası hapisteyken kadında eski arkadaşinin avukatlık bürosunda avukat yardımcısı gibi bişeydi. Yalan olmasın hatırladığım kadrıyla ilk sezonun 20 bölüm filan izledim sanırım(b) DEvamlılığı pek yok gibi her bölüm bir dava çözüyorlar diye bıraktım. Günlük gündüz kuşağinda verseler izlerim ama :X Öyle çerezlik:X
konuyu okudumda başlamamam iyi olmuş :) her bölüm başka bir dava çözülen dizileri sevmiyorum konu devamlılığı olmalı o yüzden galip dervişle bile aram yok :)

okadar drama dizim var hiç benim izlediklerimim koymamışlar :F fantastik yönleri ağır olduğu için koymamışlar galiba burda breaking bad ve taht oyunları topalrlar ödülleri büyük ihtimalle 🙂🙂

okadar drama dizim var hiç benim izlediklerimim koymamışlar :F fantastik yönleri ağır olduğu için koymamışlar galiba burda breaking bad ve taht oyunları topalrlar ödülleri büyük ihtimalle 🙂🙂
senin ve @xemrexxx nin izlediği diziler kalitesizde ondan listeye giremiyor gluglu vak vak tarzı dizilere ödülmü verilir :)

Birkaç güne belli olur Kaliforniya'da set kurulmuş.:)
başrol tamamen kızlardan oluşursa çarlinin melekleri gibi bişey olur :)