eskimiyor şarkı 🙄 bu arada sakin ol'a yorum yapıcam ama konusuna girmeye üşeniyorum konusu açılmışken burada yapayım
Al linki atayım oraya yap zor bir şey sanki.eskimiyor şarkı 🙄 bu arada sakin ol'a yorum yapıcam ama konusuna girmeye üşeniyorum konusu açılmışken burada yapayımaslında güzel şarkı dinliyorum ama bir şey farkettim ki normalde bu şarkıyı dinlerken insanın sakinleşmesi lazım ama tam tersi oluyor. tuğba şarkıyı karşıdakini dövecek gibi söylemiş
Gülşen den dinlemeye devam edelim biz
çok teşekkürler, taşıyayım bariAl linki atayım oraya yap zor bir şey sanki.https://fav10.net/forum/threads/doğukan-manço-tuğba-yurt-sakin-ol-2014-yeni-klip.220083/
Şarkı eskimiyor da bu başlığa her şarkıyı bir kere yazmamız gerekmiyor mu? Ben yazmadan önce aratıyorum daha önce yazılmış mı şarkı diye.
Ne alakası var ya niye öyle bir şey anlaşılsın böyle her mesajda da İltimas gözükmesi tuhaf.çok teşekkürler, taşıyayım bariyok, etkisi devam ediyorsa yazılmalı bence yoksa şarkıdan sıkıldığımız gibi bir şey anlaşılabilir.
bana öyle geldiNe alakası var ya niye öyle bir şey anlaşılsın böyle her mesajda da İltimas gözükmesi tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?