Aynen 1 adet dizi 2 adet film 😱 süper başarı bence dizinin izlenmemezligini saymazsak ay yapimi birakmasin benceBence de Farah Zeynep Abdullah çok öne çıktı bu yıl. Başarılarının devam etmesi dileğiyle...
Ay Yapım'ı bıraksa bile başarılı yapımlarda karşımıza çıkmaya devam edecektir...Aynen 1 adet dizi 2 adet film 😱 süper başarı bence dizinin izlenmemezligini saymazsak ay yapimi birakmasin bence
Nedenki acunun yarışmalari tutmamaya basladi artik mesela kanali diplerde nasil başarı buFarah Zeynep Abdullah kesinlikle yanlış bir tercih,Acun Ilıcalı desek yerinde olur...
BencedeFARAH ZEYNEP ABDULLAH! Aksi iddia edilemez bence
InsallahAy Yapım'ı bıraksa bile başarılı yapımlarda karşımıza çıkmaya devam edecektir...
Dizisi dip yapmış olabilir ama o dizi sayesinde yurt dışında iyice tanindi.ne farah ı yav dizisi dip yaptı bişey olduğu yok
normal bi yıl oldu işte iyi gelenler oldu kötü gelenler oldu
KesinlikleAyrıca Tuba Büyüküstün de çok iyi bir yıl geçirdi bence. Emmy'ye aday olmayı başaran ilk Türk oldu, dizisi de gayet iyi gidiyor, fan kitlesini her geçen gün büyütüyor. Bence bu yıl Farah ve Tuba'nın yılı oldu...
Teşekkürler, ortak noktalarımızın fazla olduğuna sevindim. Hem Farah ve Tuba sevilmez mi Allah aşkına?KesinlikleBu yıl aslında benim yılım oldu bakar mısın iki hayran olduğum kişide zirvedeSenle zevklerimiz bayağı uyuşuyor galiba, beğendiğim film ve dizilerin konusunda da görüyorum seni@cookies boşuyorum seni
@xemrexxx sana diyoTeşekkürler, ortak noktalarımızın fazla olduğuna sevindim. Hem Farah ve Tuba sevilmez mi Allah aşkına?
O melun sevmiyor mu Farah ile Tuba'yı?
sevmekle takdir etmek arası fark var
İçten içe seviyor kesin, sırf gıcıklığına yapıyor biliyorumO melun sevmiyor mu Farah ile Tuba'yı?
KesinlikleBu yıl aslında benim yılım oldu bakar mısın iki hayran olduğum kişide zirvedeSenle zevklerimiz bayağı uyuşuyor galiba, beğendiğim film ve dizilerin konusunda da görüyorum seni@cookies boşuyorum seni
BncedeAyrıca Tuba Büyüküstün de çok iyi bir yıl geçirdi bence. Emmy'ye aday olmayı başaran ilk Türk oldu, dizisi de gayet iyi gidiyor, fan kitlesini her geçen gün büyütüyor. Bence bu yıl Farah ve Tuba'nın yılı oldu...
AynenTeşekkürler, ortak noktalarımızın fazla olduğuna sevindim. Hem Farah ve Tuba sevilmez mi Allah aşkına?
Sevmez oO melun sevmiyor mu Farah ile Tuba'yı?
benim listem:
serenay sarıkaya: reklamcıların gözdesi,sosyal medyanın gözdesi,altın kelebek'i de aldı
halit ergenç: artık kenanmış,kıvançmış vb. isimlerle karşılaştıralamayacak bir seviyeye geldi, ayrıca hiçbir dizisi kaza kurşununa gelmeden biten tek isim şu an
meryem uzerliizi yapmamasına rağmen sürekli gündemdeydi.
karagül oyuncuları: zirveye çıktılar bu sene ço ksıkı takip etmediğim için hangisi ne kadar ilerledi bilemem
ezgi asaroğlu:sonunda izlenen bir dizide başrol oldu çok da iyi gidiyor
xemrexxx özel ödülleri: binnur kaya ve şebnem bozoklu tabisi de
@cookies farah konusunda katılmıyorum öbgz deki popüleritesini aşamadı önceki işlerindeki ödül-reyting başarısı da yoktuba konusuna girmeye bile gerek yok 3 tür yanına kimi koysan,kadroya nasıl kursan,senaryo iyi-kötü olsa da düşüyor
Benim aklima gelen oyduBence başka kişilerde var ))
O yokmu oİçten içe seviyor kesin, sırf gıcıklığına yapıyor biliyorum@xemrexxx
Serenay Serikaya çok parlak bir dönem geçirdiNe demek bosuyorum seni olabilemez ikizimi kimselere vermem
Bncede
Aynen
Sevmez o
Serenay 2013 e damgasini vurdu bence
Ezgi asarogluda super
Halit ergenc ve meryem uzerlide good ozellikle meriem sahra uzerli
Benim aklima gelen oydu
O yokmu o
Serosum benimSerenay Serikaya çok parlak bir dönem geçirdiFarahda iyiydi...
+1 çok iyi analiz etmişsinbenim listem:
serenay sarıkaya: reklamcıların gözdesi,sosyal medyanın gözdesi,altın kelebek'i de aldı
halit ergenç: artık kenanmış,kıvançmış vb. isimlerle karşılaştıralamayacak bir seviyeye geldi, ayrıca hiçbir dizisi kaza kurşununa gelmeden biten tek isim şu an
meryem uzerliizi yapmamasına rağmen sürekli gündemdeydi.
karagül oyuncuları: zirveye çıktılar bu sene ço ksıkı takip etmediğim için hangisi ne kadar ilerledi bilemem
ezgi asaroğlu:sonunda izlenen bir dizide başrol oldu çok da iyi gidiyor
xemrexxx özel ödülleri: binnur kaya ve şebnem bozoklu tabisi de
@cookies farah konusunda katılmıyorum öbgz deki popüleritesini aşamadı önceki işlerindeki ödül-reyting başarısı da yoktuba konusuna girmeye bile gerek yok 3 tür yanına kimi koysan,kadroya nasıl kursan,senaryo iyi-kötü olsa da düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?