Boardwalk Empire ve Game of Thrones da izliyorsun.
Sevdiğim oyuncular daha çok TBBT ve BB'de ama
Boardwalk Empire ve Game of Thrones da izliyorsun.
Doğrudur, tutacağı kesin olan bir iş değildi herhalde.Bırakma sebebim aslında dizi divxplanette de geç fark edildiİlk bölüm için 3 hafta filan beklemişimdi(The Newsroom için)
Boardwalk Empire'de senin hızına yetişemem heraldeÇok sürükleyici heralde?Ne zaman başladın öyle???
Şimdilik başlamam heraldeDoğrudur, tutacağı kesin olan bir iş değildi herhalde.Şu Oscar işleri bitsin izleyeceğim bakalım onu da. Oscar sonrasına da o kadar çok dizi attım ki.Neyse ki çoğu tek sezonluk.
Başlayalı çok oldu aslında da çok uzun bir ara vermek zorunda kalmıştım göz sorunum olduğu zaman. (+sınavlar)
Birkaç haftadır haftada 2-3 bölüm şeklinde izliyorum. 1. sezon zaten 2 bölüm kaldı. 2. sezona ne zaman başlarım bilmiyorum. Geleceksen beklerim 2. sezona başlamadan.
Ben de önce zaten diğer dizileri izlerim muhtemelen. Yaza bile kalabilir yani 2. sezon.Şimdilik başlamam heraldeBenimde zamanım yok şu aralarAma izlediğim ilk 3-4 bölümde abi kardeşin kafa kafa verip iş yürüttüğü gibi bi hikayesi vardi (hatırladiğim kadariyla) O tarz dizileri/filmleri severim ama şimdilik ilerleyemem
Evet mafya gibi hatırlıyorum o dönem içki yasakmıymış neymiş kardeşi kaçak sokuyor filandıBen de önce zaten diğer dizileri izlerim muhtemelen. Yaza bile kalabilir yani 2. sezon.
Politika+mafya dizisi gibi ama her şeyiyle çok üst düzey dizi. HBO işini biliyor.
Evet ilk başta biraz ağır ama karakterlere alışınca çok sürükleyici. 5-6 bölümden sonra iyice alışıyorsun. Bir de ilk bölümü iki kez izlemiştim daha iyi anlamak için.Evet mafya gibi hatırlıyorum o dönem içki yasakmıymış neymiş kardeşi kaçak sokuyor filandıJeneriğide hoşuma gitmişti ama bana ağır geldi dizibaşlarsam sana haberim olmadi sana yetişirim
İyiymişEvet ilk başta biraz ağır ama karakterlere alışınca çok sürükleyici. 5-6 bölümden sonra iyice alışıyorsun. Bir de ilk bölümü iki kez izlemiştim daha iyi anlamak için.(İlk izlediğimde araya Ramazan ayı girince ara vermem gerekmişti o yüzden izledim daha çok da neyse.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?