Sen izledin mi?
Genel olarak bir göz gezdirdim oyuncular nasıl diye, sadece araba görebildim.
Sen izledin mi?
Tom Hardy açıkçası ismini hep duyuyorum, pek çok filmini de izledim galiba ama sima olarak gözümün önüne bile gelmiyor. Belki de gelecek yılki iddialı filmi öncesi Locke'ı izlemek lazım aşina olmak için.Locke'de bütün film bir arabada geçiyormuş ilginç bir deneyim olabilir.Tom Hardy asıl patlamayı seneye The Revenant'da yapacak bence.O film zaten gelecek yıl direk Oscar'a oynuyor ve baya ilgi çekecektir.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Batman'de ki maskeli eleman, Inceptionda'ki silahlarla uğraşan adamlar ilk akla gelen değil mi?Tom Hardy açıkçası ismini hep duyuyorum, pek çok filmini de izledim galiba ama sima olarak gözümün önüne bile gelmiyor. Belki de gelecek yılki iddialı filmi öncesi Locke'ı izlemek lazım aşina olmak için.
Bilmiyorum ikisinde de hatırlamıyorum karakterlerini.Batman'de ki maskeli eleman, Inceptionda'ki silahlarla uğraşan adamlar ilk akla gelen değil mi?Tipindeki değişimden dolayı siması aklımda kalmış.
Bugün ayrı bir işsizim neyse bunuda atıp kaçayım hafiften.Bilmiyorum ikisinde de hatırlamıyorum karakterlerini.
İkinci resimde hatırlamamam normalmiş o zaman.Bugün ayrı bir işsizim neyse bunuda atıp kaçayım hafiften.
Herzaman büyük düşün dediği sahneydi, sözü tam hatırlamıyorum.
Batmanda ki hali - Oyuncu listesinde görüp şaşırdığım için tanıdık geliyor diyebiliriz.
Tom Hardy açıkçası ismini hep duyuyorum, pek çok filmini de izledim galiba ama sima olarak gözümün önüne bile gelmiyor. Belki de gelecek yılki iddialı filmi öncesi Locke'ı izlemek lazım aşina olmak için.
Çok enteresanıma gitti.
Başrolde ki oyuncunun çok ödüllük bir sahne üretmesi zor. Sadece araba var başka bir şey yok. Çok enteresan.
Bence daha avantajlı.Tek kişilik oynuyor,tüm dikkatler onun üzerinde o an yaşadıklarını hissettirebilirse çok başarılı olur ki olmuş da.Robert Redford repliksiz tek başına Oscar'a oynadı geçen yıl mesela.
Warrior'daki başrol iyiydi diye hatırlıyorum ama sima olarak aklımda kalmasına yardımcı olmamış.Oyunculuğunu en iyi gösterdiği film Warrior ve TDKR.Seneye DiCaprio ve Inarritu ile döktürecek bu adam bence.
Filmin konusunu çat pat okumuştum da zengin bir adamın şirketinin batma tehlikesini falan önlemeye çalışıyordu ve ailesi vardı adamın.İşte o gerilimi iyi verirse ve film iyi işlenirse seyirci kendini bir anda arabanın arka koltuğunda oturuyormuş gibi hissedebilir.All Is Lost'u da izlemedim ama o da sadece denizin ortasında geçmiyor muydu?Tek başına oynaması iyide tek bir mekanda oynanması biraz etkisiz. Mesela sadece araba var sıradan bir araba arkada da gece yanan sokak lambalarının ışığı. Filmde replik dışında izleyeceğin bu tabi bu çok iyi oyunculuk göstermediği anlamına gelmez ama bilemedim neyse izleyeyim daha net konuşurum . öyle genel geçer bakmıştım çünkü.
Warrior pek akılda kalıcı film değildi ondandır belki.O filmde diğer başrol de Joel Edgerton'du belki onu iyi diye hatırlıyorsundur.Warrior'daki başrol iyiydi diye hatırlıyorum ama sima olarak aklımda kalmasına yardımcı olmamış.
Ben genel olarak iyi hatırlıyorum o filmi hemen her şeyini sevmiştim ama şimdi detaylar kalmamış aklımda.Filmin konusunu çat pat okumuştum da zengin bir adamın şirketinin batma tehlikesini falan önlemeye çalışıyordu ve ailesi vardı adamın.İşte o gerilimi iyi verirse ve film iyi işlenirse seyirci kendini bir anda arabanın arka koltuğunda oturuyormuş gibi hissedebilir.All Is Lost'u da izlemedim ama o da sadece denizin ortasında geçmiyor muydu?
Warrior pek akılda kalıcı film değildi ondandır belki.O filmde diğer başrol de Joel Edgerton'du belki onu iyi diye hatırlıyorsundur.
Filmin konusunu çat pat okumuştum da zengin bir adamın şirketinin batma tehlikesini falan önlemeye çalışıyordu ve ailesi vardı adamın.İşte o gerilimi iyi verirse ve film iyi işlenirse seyirci kendini bir anda arabanın arka koltuğunda oturuyormuş gibi hissedebilir.All Is Lost'u da izlemedim ama o da sadece denizin ortasında geçmiyor muydu?
Ben de çok sevdim o filmi de genelde yorumlarda çok basit ve tahmin edilebilir olduğunu yazıyorlar o yüzden sen de öyle düşünebilirsin diye düşündüm.Ben genel olarak iyi hatırlıyorum o filmi hemen her şeyini sevmiştim ama şimdi detaylar kalmamış aklımda.
Şuan izlemeye başlayacağım o filmi çok merak ettim.Ben IMDB puanına bakarak o dediklerini senarist pek becerememiş gibi görüyorum. Çünkü 7.1 ve bence bu pek başarılı değil. Ama izleyeceğim yinede. En azından Tom Hardy hakkında fikir sahibi olmak için. Umarım düzgün bir filmdir.
Ben de çok sevdim o filmi de genelde yorumlarda çok basit ve tahmin edilebilir olduğunu yazıyorlar o yüzden sen de öyle düşünebilirsin diye düşündüm.
Şuan izlemeye başlayacağım o filmi çok merak ettim.
Evet çok orijinal değildi konu ama seviyorum ben o filmleri.Ben de çok sevdim o filmi de genelde yorumlarda çok basit ve tahmin edilebilir olduğunu yazıyorlar o yüzden sen de öyle düşünebilirsin diye düşündüm.
Şuan izlemeye başlayacağım o filmi çok merak ettim.
@sokak sanati Filmi izledim.Çok sürükleyiciydi ve oyunculuk çok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?