2014 Eurovision'da Türkiye Olacak mı ?

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
5,861
Puanı
1,061
TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, puanlama sistemi değişmediği takdirde bu yılda Eurovision Şarkı Yarışmasına katılmayacaklarını bildirdi. İbrahim Şahin büyük ihtimalle eurovision'a katılmayacağımızı böylece açıklamış oldu. Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'ye sms oylarının çok gelmesine rağmen jüri oylamasında gerilerde kaldığını ve bu yüzden yarışmaya girmeye sıcak bakmadıklarını belirtti. Zaten yönetim kurulu Eurovision için tüm yetkiyi İbrahim Şahin'e vermişti.

aupload.wikimedia.org_wikipedia_tr_thumb_d_d7_2014_Eurovision_72eb37690e2af92fecdb28c9b7df9c17.png

Ekli dosyalar

• aupload.wikimedia.org_wikipedia_tr_thumb_d_d7_2014_Eurovision_72eb37690e2af92fecdb28c9b7df9c17.png
    aupload.wikimedia.org_wikipedia_tr_thumb_d_d7_2014_Eurovision_72eb37690e2af92fecdb28c9b7df9c17.png
    10.5 KB · Hit: 552
Son düzenleme:
Yine mi ya? Bu sefer neyi bahane edecekler? Suriye'yi mi Mısır'ı?

Ne komik bir sebep olmuş bu böyle? Ağlayalım mı yani ne yapalım iyi gidemiyoruz diye? Her şey sms'e bağlı olmasın zaten. İyi şarkı yapan kazansın.

Bu Trt sapıttı iyice kendi kafalarına göre karar veremezler halk Eurovision'da Türiye'yi görmek istiyor Trt yanlış isim ve şarkı tercihlerini gözden geçirsin önce

Zaten senede bir kere yayınlanıyor o günü de heyecanla bekliyorduk onu da mahvetti TRT. :(

Katılmayalım iyi oluyor...
Niçin katıldığımızı bile bilmiyorken hiç bir amacımız menfaatimiz yokken katılmak mantıksız.:)

Ben azeriyim ve Turkiyenin katilmasini cok istiyorum.bu yil yokdu hic olmazsa 2014de olsun🙁

Herşekilde katılmalıyız ama katılsakta bana eski Eurovision gecelerinin tadını veremez . Güzelim yarışmayı gerçekten çok bozdular. TRT'nin yarışmayı yayınlamamasıda cabası :(

Herşekilde katılmalıyız ama katılsakta bana eski Eurovision gecelerinin tadını veremez . Güzelim yarışmayı gerçekten çok bozdular. TRT'nin yarışmayı yayınlamamasıda cabası :(

Evet yarışma bozuldu biraz ama ne olursa olsun Eurovision'un zevki ayrıdır TRT buna engel olmamalı. :(